Saturday, May 12, 2012

takut pulak giler 'ros'

Asyik dok tenguk2 aja group Malaysia Rose Society dan Rose Forever kat FB kang membuatkan akak ni giler nak tanam pokok ros pulak...aisshhhh..

Kat rumah ni mmg dah ada ros kg, ambik pun kat kg,sangat tahan, tak dipedulikan pun masih hidup, kena thrips(ni belajar nama penyakit kat group2 tu lar ni)...pun masih ok..siput menjunjung, pun steady jugak lagi, mmg heroin kg yg lasak ni...ada beberapa kali letak air yg direndam dgn kulit bawang, cantik dia berbunga...cuma tuan dia ni jer malas...mai tgk bunga dia..

                                           haaa..banyak lagi buds kat satu ranting besar...

Minggu lepas kawan bagi batang2 bunga rose utk ditanam..kalau nak beli sendiri, malaslah sbb takut tak jadi, sayang duit sbb sebelum ni mmg dah cuba jadi petani utk pokok2 bunga, lama2 dibiarkan, habis pokok2 bunga kiok...bazir duit aja...

Yg ni siap ku refer cara2 potong batang tu dgn betul...harap2 ok...harap jadi mcm ni...sample bunga kat rumah kawan tu...tak sabarrrrr.......
cantik kan!!!!...

Dah tak membebel dah pasal layout utk create new post yg baru ni..dah ngam dah sikit, mcm ok pulak...hihi..suka sbb kalau yg lama kita tulis dan letak gambar, gambar tu naik atas, kena adjust, yg ni ikut aja urutan....best gak....hihi...coww...assalamualaikum dan selamat berhari minggu...

6 comments:

Merahsamar Cottage said...

Assalamualaikum Kak Azah...

wah dah minat tanam rose [pulak ek...hehe best la bunga Kak Azah tu survive ..rose kampung memang tahan..

azah said...

wsalam inna...minat sikit2 dulu, dah tak ada tempat nak tanam, habis tanah yg luas kat belakang tu buat tempat tinggal meow..hahaha

nur said...

hi..love roses too!!!heee..visit la blog sy precioushandsatelier.blogspot.com.
ada ros gak tp ros nie lain sikit..heee

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

cerita dewasa said...
This comment has been removed by the author.
cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot