Friday, May 11, 2012

Menyampah dgn 'changes'


fenin...fenin..suka betul diorang ubah2 layout ni...tak suke..nak yg lamaaaaa...

Ni saja2 jer nak try post n3, tapi berlegar2 pulak mencari sana sini...ini yg bikin mood den merudum untuk update blog...huhu

Malas nak banyak2 cakap, so layan jer lah pic ni...eh mana ni pic....menyampahnya..alamat berkurunlah tak buka blog kalau gini
                                                                  koleksi milo
Ada lagi satu pic tadi..mana ni???......
 haa..baru ada...kejap nak try masuk lagi satu...hihi...


                                  
 kenapa yg ni senget kat tepi pulak...aduiii...ok dah adjust...tp keluar line biru pulak kat depan tu...huhuhu

The conclusion is..it takes time to adapt with changes so banyak2 bersabar...chowww...

2 comments:

N.Aima K said...

dear cuba tengok kat sebelah kanan atas..ada function yang boleh tukar ke interface asal..gd luck ya!

azah said...

oh ya ke?..tqvm..now dah ok dgn yg baru...