Thursday, June 21, 2012

Assalammualaikum..jumpa kembali

Lama tak bersiaran, nak sign in pun terkial2 dah..nasib masih ingat password, kalau tidak terkuburlah blog ni...huhuhu
Just to say salam, hi, hello utk tunjukkan tuan punya blog ni masih wujud..and still alive..hahaha.
and just want to share what I got this evening..from kota singa with love...
Nasib singa tu sembur air kat mulut, kalau kat tempat lain mesti semua org takut..hihi...pemberian rakan fb dr S'pore dan cawan tu beli dari nya utk lengkapkan koleksi yg belum cukup....
Hingga jumpa lagi adiosssss...

4 comments:

zaza said...

salam kak azah..hamboiii memalam ni postkan 5 roses plak ekkk.. :-D

azah said...

wsalam zaza..itu aja yg ada nak post..hahahaha....sorry lambat balas..jarang bukak blog dah

norihan nawar said...

salam
saya ada bebrap koleksi tea set dri german, polland dan czec.. kerana baru balik dari oversea. saya nak clearkan kotak yang banyak di rumah.. kalau berminat dengans et2 ni dan nak lihat gambarnya boleh email saya.. di azreeany@gmail.com

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI