Wednesday, April 14, 2010

JOM JOIN GIVEAWAY SAIDAH

Salam Hari Rabu...terpegun dan terkesima bila masuk blog saidah dah ternampak hadiah giveaway yang cukup cantik ni..jom kita ramai2 join, mana tau boleh menang..memang berbaloi2....banyak hadiah yang saidah bagi, mari tenguk hadiah dan syarat2nya....klik sini ya untuk ke blog saidah...


Hadiah ke 10 - sepasang cawan wild rose dan 4 biji acuan kuih lompang wild rose



Hadiah ke 9 - 2 biji teko kangkung (w/o chop)



Hadiah ke 7 & ke 8 - masing-masing 3 pasang cawan VCR


Hadiah ke 6 - sepasang cawan mulut lebar VCR



Hadiah ke 4 - 3 biji piring VCR, hadiah ke 5 - 2 biji piring vcr



hadiah ke 3 - sebiji sugar bowl vcr tanpa cover



Hadiah ke 2 - teko vcr



Hadiah pertama : 8 pasang cawan buluh hijau, sebiji sugar bowl tanpa tutup dan 1 biji pinggan mungkum ~ bertuah weii kalau dapat yang ni


Syarat-syarat peraduan adalah seperti berikut:

1- Tarikh peraduan bermula hari ini hingga 30hb May, 2010

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower . Kepada yg belum jadi follower kenalah jadi follower saya dahulu.

3- Linkkan blog saya kepada blog masing-masing dan buat sedikit N3 berkenaan dgn blog saya ini.

4- Memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) 4-Nama pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan June.

5 - 1 Hadiah khas (misteri) akan diberikan kepada referral yg paling banyak disebut oleh pemberi komen. ( contoh kalau A tengok N3 giveaway ini dari blog B, sila mention nama B dalam komen mereka so that B akan dapat hadiah misteri)

5- Penghantaran hadiah adalah dari minggu kedua June hingga ke 30 June. Pemenang akan dihubungi jika terdapat sebarang kelewatan dalam penghantaran hadiah.

5 comments:

mummyseri said...

Salam kak azah..
pekabar kak ?
best ek giveaway yg akak join ni..
good luck kak..

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam...
K.Azah..i like the new header...cun kak...:-)

azah said...

salam seri..sihat, lama seri menyepi..sibuk ke?..jom la join giveaway tu..

wasalam ita..tu antara my fine china porcelin yg beli kat Brunei..giler akak ita, tapi sebab airasia limit berat baggage tak boleh beli byk2...yg lain2 belum ambik gambar, tu yg belum buat n3 lagi..

Nina Suria said...

salam jumaat k.azah, laaaa kalo amik adiah aja bole kaer??? hikhikhik :p

pssstt sweet teko atas bumbung rumah k.azah tu.. nina belom sempat nak berias2, masih sibuk ngan stori cik bedah :(

azah said...

wasalam nina..kalau nina boleh aja..hehehe..memang sweet sangat kan, yg lain2 belum ambik gambar tu yg stuck n3 pasal ke Brunei..hehehe..tgklah esok kot