Sunday, April 11, 2010

Garden Deco

Interprem kejap N3 pasal Brunei dengan barangan garden deco...

Nak share dengan rakan bloggers dari KK dan kawasan sekitar, barang2 ni akak beli kat kedai deco belakang Milimewa Bundusan..dekat Beverly Hills Apartment tu...harga barang2 deco kat kedai tu memang mahal, tapi hari tu ada sale,so akak rasa reasonable gak harganya...

Kotak kayu bertulis'garden' ni harga selepas sale RM17 lebih...ada yang lain yg tertulis 'spices', 'tools' dll..
Saiz besar ni....
Bird house ni pun besar..siap dah lukis bunga2..ni utk gantung kat dinding ya..harga asal RM175, sale price RM50..tapi ada defective here and there..macam yg akak ambil, kat bumbung tu terbuka sikit, nampak tak...tapi boleh gam..

Sapa yang interested boleh la berkunjung kat kedai tu...hehehe..akak tak dapat apa2 komisen pun, owner kedai pun akak tak kenal...saja2 mau share info....

2 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
Harus dilawat kedai itu kak hehe...sbnrnya byk sdh kedai2 jual home decor ala2 english di kk ni..tp ya ampunnn mahal tahap gaban kak..kdg2 beli online lg murah! Kak, daiso kat 1B pun byk deco yg lawa2, klu rajin selongkar dpt yg comel2, baru rm5 :-)..

azah said...

salam ita..ya harus p lawat tu..tadi akak p tamu kat gaya street, ada la juga nampak jual faux kek, geram nak beli tapi rm18, mcm mahal pulak. fm pun banyak yg cute2 tapi mahal drp yg azlina jual..akak jarang p 1B, malas sebab agak jauh..hehe..tapi kalu p memang habis gak duit..