Wednesday, April 7, 2010

Demam!


Lepas je balik drp Brunei badan rasa lain macam je..kelmarin rasa sejuk2 dan seluruh badan menyucuk2, tapi pergi gak sekolah sebab kena bawa students menyertai pertandingan kuiz...masa drive balik tu boleh pulak terlelap masa tunggu lampu hijau kat traffic light..bahaye2..nasib keta belakang tak hon, petang baru pegi klinik dekat rumah...takut gak sebab H1N1 masih berleluasa, dan tak ambik apa2 precaution pun..hari ni rehat kat rumah, doc bagi MC, masih lemah but getting ok...so n3 pasal jalan2 kat brunei akan dibuat nanti....sorry pada kwn2 yg mana akk beli brg belum dibank in dan juga kawan yg order pelita belum terhantar..insyallah akak akan langsaikan secepat mungkin....sabar ya!

14 comments:

~Yatt~ said...

salam kak azah..
alaaaaahai siannya..bawak2 berehat ye akak..moga cepat sembuh..take care!!..

umi_e said...

Salam...

Banyakkan brehat ya...

mummyseri said...
This comment has been removed by the author.
mummyseri said...

Salam Kak Azah..
smoga akak cepat sembuh..
jgn lupa mkn ubat n rest ye kak..
sian akak..

Gee said...

salam azah,

semoga cepat sembuh. bykkan berehat dan makan ubat dan berdoa pada Allah SWT.

fitty's pinky rose cottage said...

salam kak..

get well soon!

take care.

Shariff64 said...

salam kak azah,sebaik2nya akak buat checkup segera..skrg nie tgh mcm2 penyakit yg ada.Mudahan cepat sembuh ya..(Risau gak virus2 baru)

ezany said...

salam auntie azah...
kesiannye...klu berlarutan eloklah auntie ke hospital atau klini...sy doakan semoga auntie sntiasa berada dlm keadaan sihat walafiat dan dijauhi sbrang penyakit...amin...

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah...
bykkan rehat & minum byk air...skrg panas sgt...get well soon kak...

TERATAK PUTERI said...

slm kak...jgn lupa makan ubat..kalo x kebah tu cepat2 jumpa doctor ya..

azah said...

wasalam yatt...dah beransur pulih dah..alhamdullilah..thanks sis

wasalam e..tkasih..tgh rehat sambil bukak tenet..hehehe..e dtg kk ya haritu..sorry akak tak ada kan masa tu..

wasalam seri..tkasih seri..insyallah dah bertambah baik

wasalam kak gee..terima kasih banyak2 kerana mendoakan kesihatan saya..

wasalam fitty..tkasih..alhamdullilah I'm getting okay

Wasalam shariff..itulah, sebab akak berada di tempat2 yg mudah dijangkiti virus(airport)..risau gak..sebenarnya akak jarang2 demam, doc cakap, demam akak tak teruk sangat..dia suruh cepat2 ke sana kalau hari ni tak okay..alhamdulilah, akk rasa sihat sikit hari ni..

wasalam ezany..tkasih banyak2..alhamdulilah auntie dah beransur sihat..

wasalam ita..thanks sis..mungkin akk kurang minum air kat brunei tu, then kat hotel tu tidur dalam aircon je..tapi akk dah beransur pulih dah..

azah said...

wasalam chah..tkasih..akk dah pegi klinik dah..harap2 okay..

azlina said...

SALAM KAK AZAH..
KESSIANNYA KAT AKK DEMAM LETIH BERJALAN KUT BYK2 KAN REHAT YEA KAK..INA DOAKAN KAK AZAH SEGERA SEMBUH SEPERTI SEDIA KALA...JAGA DIRI BAIK2,MAKAN UBAT YEA KAK..
HUGS...LOVE YOU..TAKE CARE..

azah said...

wasalam ina..ya lah kot, demam letih berjalan...masa jalan tak hinggat donia..kalau badan dah meningkat ni ina, ginilah jadinya tak tahan dah, tapi tuan punya badan ni asyik nak jalan jer..hehehe..thanks ya ina..mudah2an berkat doa kawan2 dan inna akak cepat sembuh..