Wednesday, April 7, 2010

Brunei Trip- Hari Pertama

Brunei..Here we come!


Inilah rombongan Che Azah ke Brunei..6 dewasa(kawan2 satu sekolah..cikgi2).. dan 5 kanak2...

Kami bertolak petang jumaat..Flight asal 4.20..seminggu sebelum bertolak terima sms, flight diawalkan 3.45 p.m ..sehari sebelum bertolak siap call lagi...masa kat airport, tenguk2 flight delay ke waktu asal...apa la Air Asia ni...


Disebabkan flight delay...kami tiba di brunei dan bertembung masa dgn 5 flight lain..beratur kat imigresen hampir satu jam..lebih lama beratur drp berada dalam kapal terbang...

Che kak..tak kan nak tidur dah...hehehe..rombongan che zah menaiki coaster menuju ke tempat penginapan..
On the way nampak Landmark Brunei, cepat2 snap...masjid yg disalut emas tulen..kayanya Brunei....difahamkan ada 5 kati emas yg disalut....betul ke mon??...

okay...nantikan n3 seterusnya....terima kasih pada rakan bloggers yg mendoakan kesihatan akak..akak sangat terharu atas ingatan semua, Tuhan telah ketemukan akak dengan bloggers yg baik2 semua..alhamdulilah..

5 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
bestnyaaa....ada pg jerudong park ke kak?

azah said...

salam ita..ada..nanti n3 akan dtg..hehe..

MrsNor said...

salam kak azah...amboiii bestnya makan angin..Tak sah ke Brunei kalau tak ke jerudong park kan hehehe ...tu ler tempat yg mula2 tuju masa gi Brunei dulu..tentu dah sakan berubah tempat tu

echah_syed said...

eh..best tak? :)

mummyseri said...

kak azah..best je nengok akak da smpai sana..harap2 kite nnt ada peluang gak nk ziarah hegara jiran ni :)