Friday, April 2, 2010

Beautiful Gift From Wonderful People and weekend getaway

Salam pagi Jumaat..awal betul aku bangun pagi ni....drp dok terkebil2 baik godek2 blog ni..ni mesti kes nak jalan hari ni..haa..nak pegi mana pulak che zah ni??..

Apa2pun nak share dulu gift yang aku dapat minggu ni..murah rezeki minggu ni, dapat 3 sekali...

Anakku pulang dari kota
Dia belikanku sebuah beca

Becanya kecil warna putih
Boleh kuhias ala Inggeris..hehehe


Nanti dah kerja belikan mama kereta betul ya..biar mama pilih sendirik nak keta apa..hehehe..


Topiari kecil tomei daripada kak yon/kak rose...terima kasih ya kak yon..baiknya kak yon ni...hadiah ni sebab aku recommend one of my colleagues beli kain utk craft daripada Kak Yon....

Pernah nampak piring ni??? ini pemberian mrs Nor..sebab apa ya??sebab Nor baik hati la..aku masuk blog dia masa dia n3 piring ni, macam budak2 yang terliur tenguk aiskrim gitu..aku beri komen 'cantiknya, akak berkenan' tup2 Nor hadiahkanku piring ni...malunya I...hehehe,,,terima kasih nor..pemberianmu kuhargai sangat...

Petang ni rombongan che zah berangkat ke Brunei......huwaaaa..pergi sana jatuh miskin ooo...exchange rate $B1= RM2.42..masa aku tukar hari tu..kelmarin RM2.35...kenapa la aku tukar cepat sangat...

OKay..see UOLs next week dengan cerita2 dari Brunei....
pssst yah dan san, nnt akak hunting strawberry kat sana ya,,tapi kena tekan2 calculator, kalau ok, pass...

5 comments:

azlina said...

salam kak zah...
seronoknya dapat jalan2 kak barang akk dah pos hari lama dah hrp2 selamat sampai ina ada gift nak bagi akk alih2 cek abang dah bungkus siap kotak dgn kertas minyak...lain kali x pun nak kena jumpa akk kut...

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam...
selamat bercuti kak...enjoy yrself ya...ita tgu posting psl brg2 hunting kat Brunei pula..:-)

MrsNor said...

selamat bercuti kak azah...bila ler nak ke Brunei lagi..dah berkurun tak pijak kaki ke sana...moga dpt brg2 antik nanti buat balik iyer kak azah

yahjastan@yaya said...

salam kak,
selamat bercuti ye kak..
akak nyer strawbery dah beratur nak masuk kotak je lagi...ehhh..
akak nak carikan kitaorg
nyer buah2 kat Brunei..?woww...
tak saba dah ni,he3..jgn lupa brg old skol sekali kak,he3..
harap akak selamat pergi dan selamat kembali ye kak...

azah said...

wasalam ina..tkasih ya ina..akk tunggu tu..gift nak bagi akk? bestnya hehehe..kawan2 blogger ni semua baik hati..akk baru balik semlm dr brunei..best kat sana

Wasalam ita..Thanks..akk really enjoy the trip..best..nnt akk share brg2 yg dibeli ya..

salam Nor..thanks..brg2 vintage dah tak ada kat sana, tapi dgn bantuan mon/nina akak dapat set ala Inggeris..best sangat..

Wasalam yah..ye ke?..bestnya..nnt akak confirmkan ya..kat brunei tak byk strawberry..akak beli utk akak je..sebab masalah nak bawa balik sini dan takut pulak kat sana ada yg sama