Saturday, February 13, 2010

Gerammmm


Pagi2 lagi dah bikin panas...aku sms elok2 tanya barang ada ke tidak, tanpa menjawab salam yg aku beri dan tanpa memberi salam, dia jawab dgn ayat yg cukup 'sarcastic'...apa salahnya jawab 'sorry no stock', atau kalau malas sgt..'brg tiada' daripada ko taip panjang2 dan menyakitkan hati orang....What's wrong with you man??? seek medication if you're sick, but don't make people sick of you'

Sendiri pun mau ingat....sekali ko buat orang.. Tuhan boleh tutup pintu rezeki ko berkali-kali.....

Sorry..this is not my online sellers' friend......this is someone without seller's ethics..kali pertama berurusan..and will never be..serik.

5 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
Sabar kak..sypun byk kali terkena mcm tu...mcmlah duit kita ni takde nilai...sakit hati kak..i know how u feel..next time biar mcmanalawapun barang dia jual, sy tak nak beli lagi..once is enough...these are toxic ppl bha....

azah said...

wasalam ita..memang geram sangat2..kita bukan minta percuma pun, tapi seolah2 kita nak minta sedekah pulak...mcmana these kind of people still exist ...mungkin kwn2 kita yg lain pun ramai yg kena..mari kita boikot ramai2...

Kak Ani said...

salam zah~boleh naik b.p. kalau selalu kena mcm ni...kalau dah mls nak layan customer,baik toksah jd penjual...dok diam2 je...ramai yg nak berniaga tp selalunya mrk tak mau terima pun kalau kita bg idea...

kita kalau kena cam ni...mmg dah tak mau beli dgn org gitu...

azlina said...

salam kak azah...
banyak2 bersabar yea kak...mcm2 manusia ada kat dunia ni..mugkin cara didikan @ sifat semulajadi dia tidak ada senstiviti terhadap org lain.tu nama saja tolak rezeki..

azah said...

wasalam ani..itulah herannya..dia cari makan daripada customer tapi sombongnya bukan main lain...memang tak kan beli dah drp org ni sampai bila2...pembeli adalah raja, mana boleh dia rampas title tu pulak kan???

wasalam ina..entahlah..dari mana didikan dia dapat..dah la ditanya tak jawab soalan yg ditanya, jawapan pulak buat orang geram..terlalu angkuh sebab ramai dok mencari pinggan mangkuk lama hingga mengabaikan tatasusila