Sunday, February 14, 2010

Frame gantung pinggan

Gong xi ni...Gong xi Fa Chai...Xin Nin Kuai Le....

Semalam wo tak lena tidur...neighbour sebelah lumah yg berbangsa tionghua main bunga api kedebommm..kedebom... sampai wo punya kucing pun lali lintang pukang...tapi nilai toleransi wo masih utuh jadi wo liam2 jer..bagi peluang maa..satu kali satu tahun...happy2 gitu..

Ok..betulkan lidah semula...sebenarnya n3 ni untuk nizie....alahai nizie, kat sini memang deko2 inggeris ni tersangatlah mahal, akk kalau pegi kedai2 tu setakat cuci mata dan dapatkan idea mendeco aja...



Frame gantung ni akk beli kat Nilai..kebetulan kedai tu tgh buat sale...harganya cuma rm8.90 saja..pinggan2 deco tu pun rm8.90 satu..disebabkan pegi sana masa on the way nak ke airport tak lah boleh borong byk2...walaupun hati dah meronta2 bagai nak rak...itupun hari tu penuh tangan nak membawanya..akak perasan ramai org dok jeling2...apalah makcik ni bawa banyak2..mcm nak berniaga je..hehe...

Chowww..selamat makan limau....selamat tahun rimau..

5 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam..
Gong Xi Fa Cai kak hehehe...tmpt sypun mcm tu, tak berhenti bunyi mercun, area cina maaa...tp tak pe best jg kak..meriah dgn warna merah menyala dia lg hehe...

azah said...

wasalam ita..gong xi ni..diorang main sampai jam 1 lebih ita..lepas tu akak dah terkulat2, tak lena tidur..kucing akak yg sangat2 takut..Bidu, akak bawa masuk ke bilik..kasihan dia, sampai lari masuk dalam selimut akk sebab ketakutan..hehehe

kak ina kl said...

salam...satu malaysia kan..sabar ajerlah..nasib baik kawasan melayu..kalau duduk flat pengsan..tak tidur malam..

azah said...

wasalam 1 Malaysia kak ina..ayooo..saya pun sikit2 lagi mau pengsan..bertalu2..mujurlah tak sampai ke pagi..kawasan saya hanya dalam 3 buah je rumah melayu, beberapa buah rumah bumiputera sabah dan selebihnya 'mereke'

Drill Lubang Skru @ Water Heater Area Putrajaya: 0176431977 said...

Salam tuan blog, nak tumpang iklan sikit ye...

Pemasangan Shower Water Heater / Drill @ Tebuk lubang Skru dinding konkrit, dinding jubin, pemasangan bracket TV, PEmasangan kipas siling, kipas dinding, pelbagai jenis lampu, pasang frame, cermin, rak dinding dan sebagainya.... Untuk Kawasan Putrajaya dan area bersebelahan dengannya...

Sila lihat blogspot saya untuk info lanjut: http://shower-heater.blogspot.com
atau boleh hubungi saya terus di 0176431977 (Call / sms / WhatsApp)