Wednesday, December 2, 2009

Amcorp finding-Pelita

Disebabkan line tenet slow bagai nak rak maka tayangan perdana dibuat secara solo molo..ok tak fitty?...hanya satu gambar je boleh upload at one time, itupun penat menunggu...

Inilah pelita yg dtp kat amcorp hari tu..pelita biasa2 je..tapi belum ada dalam koleksi lagi...haha..bertambahlah lagi koleksi pelita akak..yg ke berapa ni??..hehe..nanti kita buat pengiraan semula kemudian...

Harga pelita ni? taklah mahal, kira mampu beli w/pun dijual kat flea market yg glamour dan exclusive..sebab tu rembat jugak...ok sekian dulu...jumpa lagi..byeee..

2 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
uniklah bentuk pelita tu kak..mid of dec ita g kl, wlupun anak2 sdh 'warning' ita 'no shopping' tp ita ni rasa dah tak sabar nak round2 kat amcorp tu hehe...best btul baca stori akak..lgpun ita tak pernah lg shopping kat amcorp...kali ni, warning tak warning..ita mesti pegi juga..hehe..boleh gitu kak? :D

azah said...

boleh,boleh akak sokong..bravo, bravo..ala bukannya selalu boleh pegi amcorp tu..akak bagi tips..mula buat 2 round dulu, tgk2 dan banding2 harga lepas tu round ke 3 dan 4 baru shop till you drop..hehe..ingat tips akak tu ya..