Monday, November 9, 2009

School Annual Dinner 09 @ Le Meridien KK

Lagi satu minggu lebih murid akan cuti sekolah..cikgu sampai 20hb..bukan ikut murid..so malam Ahad yg lepas, seperti lazimnya diadakan annual dinner, kali ni kat Le Meridien Hotel KK..


Door gift untuk semua yang hadir...
Dengan kawan2...
control2...jangan tak control...
Rakan2 guru kat belakang..
Amoi kelate ni kawin dgn suku kaum rungus Sabah..ni baju etnik kaum rungus..


Ini lucky draw aku dapat malam tu...
Aiskrim set..nnt sapa2 dtg rumah, bawa icecream ya, aku serve kat dalam set ni..hehe
ni boleh letak apa saja kalau rajin masak..

11 comments:

echah_syed said...

le meridien ooooooooooo..

caiyok ler!

mummyseri said...

amboi kak azah bestla adiah lucky draw tu..meriah yek :)

MrsNor said...

teringat zaman jadi cikgu dulu..time annual dinner ni ler saat paling best ..best melaram dgn baju baru, best dpt makan special, best dpt gift.. tu semua jadi kenangan

ain said...

yg best gi annual dinner, selain makan, dpt lucky draw!! syokk!!!

azah said...

combi..ciyok, ciyok

seri..tahun lalu lagi best akak dapat rice cooker..hehe

Mrsnor..tapi dulu2 dapat present dari murid lagi, sekarang tak ada dah..

ain..memang syok, sek akak ni sek cina, lagi banyak org sponsor..syok tu

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam...
Bestnya dpt lucky draw..:-)

azah said...

wasalam ita..hadiah2 grand mlm tu, sony digital kamera, handphone, vaccum cleaner, jam tangan elle..kira yg akak dpt ni kurang best sikit..tp alhamdulilah..terima je rezeki yg diberi

inna said...

wah best la kak azah..at least dapat juga ek..

azah said...

inna..ya, dapat free, sapa nak bagi kan?

HASNAH said...

Best la kak Azah dpt wat annual dinner kt hotel...klas gitu...

azah said...

salam hasnah, sek akak area KK, dekat dgn bandar, tu yg boleh buat kat hotel..lagi pun kami dapat banyak sponsor..lucky draw tu semua beli dgn duit sponsor ataupun hadiah yg disponsor..dekat rm12 ribu gak dapat sponsor tu..