Friday, October 16, 2009

Teko Comel

Masa carikan hadiah birthday anak ain hari tu, terjumpa plak teko comel ni..bukan teko lama ya..

Kalau diangkat teko tu, ada macam cawan besar pulak dgn saucernya sekali..
Kalau diletakkan atas saucer tu, jadi bertingkat begini
Comel sebab ada roses..dgn kombinasi bunga rose pink dan kuning
Tapi aku tak faham apasal diorang buat pesen mcm ni...nak kata cawan, besar pulak, tak kan tuang air sekaligus macam tu, nak kata pelapik teko..panas sangat, kot terbakar meja..mungkin ya gak...ke aku yg jakun????..hish..wat apa aku penin kepala fikir..aku beli pun nak wat hiasan je, memang teko ni pun terletak kat rak brg2 perhiasan pun....layannnnnn

psttt..rajin pulak aku buat n3 dgn broadband digi ni..sebab tak payah tunggu lama2..sat je nak loading gambar..beriya2 aku promote digi..tak ada apa2 ke cik digi??...hehe

6 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
ini set tea for one kak...tea dlm teko tu untuk 1 org jer yg minum hehehe..comelkan kak, sy dah prnh buat n3 psl ni...

MrsNor said...

comel ler kak azah teko tu.

nor64 said...

dlm k.azah?? eeh tah2 u muda dr akak ..set teko marbeles tp ngapa pesennya gitu...teko sama besar ngan cwn...akak pun tumpng pening tgk set tu...hehe mmg broadband laju..zump..syok kan cpt download..aii makin kaya le..tokey broadband ni..hahahah

azah said...

ita..gitu ke...jakunlah akak ni..hehe..ita pun ada gak set ni ya..

Nor..memang comel..tapi bukan teko lama...nor tak minat collect teko baru kan

nor64..i think i'm much older than you are...sama2 kita penin tgk teko tu..hehe..ya makin kaya la tu kita je makin kayap..hehe

ain said...

comelnyaaaa!!!! ni kan tea for one kan..???

azah said...

salam ain..aa'a ain..akak pun baru tau dari ita..tea for one pulak..jakunnya akak ni...