Thursday, October 15, 2009

Open house lagi..

Selepas pegi rumah ain hari tu, aku pegi raya kat rumah kawan satu sekolah....w/pun masa raya hari tu dia balik semenanjung tapi rajin pulak wat open house lagi..aku suka tu..hehe..

Inilah tuan rumah bersama anak2nya, kat tanganku anak kwn yg lain, emaknya tak nak bergambar so pinjam anaknya...
Hiasan kat rumah kawan tu..sempat lagi jadi minah photographer..
Banyak juadah disediakan..aku makan mee bandung dan sedikit nasi impit..

Lawa pulak bekas air ni...tapi kalau tangan tak ada bunga mcm tanganku mesti terlepas kalau nak basuh...alamat pecah berdorai...

p/s guna broadband digi hubby, lajulah pulak..aku nak terminate celcom 'berukband' akulah..macam siput..mau ambik digi gak..ok tak?

6 comments:

ain said...

tul lak kak...lawa pulak bekas air tu!!fancy!!

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
baru jer kelmarin ita nampak bekas air tu..mmg cantik kak..teringin jg nak beli nnt hehehe..

p.s. tukarlah 'berukband' tu kak..mmg ndak berbaloi guna tu...digi lg bagus & berbaloi-baloi...hehe

azah said...

ain..setuju, setuju tu...

ita..kat mana ita nampak?, kawan tu ckp kat giant puterajaya je ada..kat kk ada ke?..memang mau tukar 'berukband' tu..bikin panas je

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Kat Giant City Mall ita ada nampak kak..harga dlm rm70++ klu tak silap...mmg cun & berat...

Kak Ani said...

salam zah,
hai marah benor tu...kita pun asyik dok tahan sabor je...kalau ada org nak beli vodaphone tu...mau kita jual je..digi ok ya ?

azah said...

tq ita..kawan akak ckp kena suruh test guna air kat dalam tu sebab ada paip yg leaking...kalau ok nak gak beli, kalau tak pakai yg tupperware punya ajalah

Ani..memang geram..kita dok bayar bulan2 tapi tak boleh buat apa2..jarang2 ok, selalu sangat tak ok..baik tukar