Saturday, October 17, 2009

My First Faux cupcakes...

Diwali Vanakkum!......sempena deepavali..nak ajaklah adik2 dan kakak2 serta abang2 utk menikmati cupcakes...mari..mari..makan cupcakes....

Kejap ambik air tea dulu...
Dipersilakan....
Opps..jangan tenung dekat2..ada cacat cela tu...

Salam...orang buat cupcakes, aku pun teringin gak..lama dah nak buat, last week set aside sedikit masa buat cupcakes ni...apamacam sifu2 dan otai2 faux cupcakes...mesti korang cakap ' try harder'....nampak je senang buat benda alah ni tapi susahnya nak membulatkan dan nak bagi tak nampak kedut2 tu...hubby cakap macam budak main masak2..huhu....ana..tkasih banyak2 atas tunjuk ajar....itulah hasilnya...nnt akak cuba buat faux cake pulak..hehe

9 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam...
Rajinnya kak buat faux cuppy tu..menjadi pula tu kak...cantik bha...puas hatikan kalau dpt buat sendiri..

azah said...

wasalam ita..ya..betul2 puas hati..barulah rasa ada kicknya drp beli, w/pun yg dibeli lebih catik dan kemas..

azah said...

BTW ita..ita open blog to invited readers je ke..nak masuk tak boleh..tak nak invite akak ke?..huhuhu

ItaJeff said...

alahai kak...ita saja closed tu...tgh 'renovate' blog sekali pula bukan jd lawa, abis rosak semua html setting hehehe...skrg dah ok dah...nasib baik ada cik abg tolong hehe

MrsNor said...

amboi kak azah..berbakatnya ...cantik. Tp sy suka lagi cc real...kenyang makan hehehe

azah said...

ita..oo..itulah akak tak penah tukar blog, takut hilang...

MrsNor..hehe..saja2 buat..cc yg real akak tak berapa suka..bikin gumuk..hehe

ain said...

amboi kak azahhh...rajinnya buat cc!!! cantik pulak tu!!!

azah said...

ain..terliur tgk org punya cc..nak beli tapi rasa cam nak gak try sendiri..hehe..

echah_syed said...

sgt comel ler :)