Wednesday, August 26, 2009

Set Pinggan lama-Grape/maple leave set

Pada pandangan mataku set ni sangat cantik....asyik dok tgk blog rakan2 peminat pinggan lama tegar membuatkan aku nak juga memiliki set yellow mellow ni...kalau hunting kat darat memang tak akan jumpa, so jalan yang paling senang dan mudah ialah hunting di alam maya, pegi bank, isi borang dan serah duit di kaunter, lepas tu tunggu....senangkan..hehehe

Set ni aku beli daripada tak lain dan tak bukan encik Mat Gebu yang berwawasan..yalah dari seorang tukang masak yg handal, beralih kepada peminat barang lama dan menjadi penjual pulak..kan ada wawasan tu...mat ni seorang penjual yang mesra pelanggan, jujur, prihatin dan akan hubungi pelanggan melalui SMS, email dan blog utk perkembangan lanjut...kalau mau apa2 brg tak yah tunggu dia iklan, kawan2 boleh email dan minta dia cari....mesti che mat akan berusaha sedaya upaya menggunakan kudrat yg ada utk memenuhinya...uiks...lebih2 puji ni pa hal...mat tak ado ko nak bagi akak apo2, den tolong promosi ni ha..

Kalau tuan puan berminat nak beli dgn mat pegi sini

Mula-mula aku beli teko yg gebusss ni dulu....

Kemudian beli anak2nya yg lain....

Now one happy family living together ever after....

SELAMAT PERPUASA...

5 comments:

ain said...

mmg cantik!!! nak tayang time raya ni ekh..??

~Yatt~ said...

salam kak azah..congrats dapat gak set nie kan..mesti seronok masa parcel tu sampai ke akak..hehe..kalau akak nak tau..dulu banyak lagi tau set nie kat tepeng..dulu pun saya beli kat sana..alih2 masa pegi balik ke kedai yg sama masa balik aritu..udah abis..sian sebab sy dah janji nak belikan utk kak nor64..tgk udah licin..huhu..apa nak buat takde rezeki..

azah said...

salam ain..set ni nipis je..kot pecah nanti, nagis tak berlagu akak ni..

Salam yatt...itu baru dari mat..ada lagi yg akak beli online..coming soon..memang pun sampai semua org heran apa yg akak beli..hehe..mereka ckp blh percaya ke beli online..akak ckp dah kenal penjual, so tak kan kena tipu kot..ya ke Yatt..nasib akak dah rembat cepat2..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
betul2 aramaite sudah collection akak...cantik set maple ni kan kak...coffee pot tu comel...

azah said...

Ita....dah 'terlebih sudah'..lama tak masuk sini...malas tenet ya..jgn pulak menghilang diri terus mcm ryana tu ya...