Thursday, August 27, 2009

Set Bunga Padi

Dah selamat dah puasa untuk hari ke 6...alhamdulilah..aku pun dah habis dah exam PTK tadi, jawab je semua..tak tahulah, ada rezeki adalah, kalau masih dapat tahap 3, nnt ambik lagi..hehe

Ok, kali ni kita tenguk lagi hasil hunting kat tenet lagi...sebelum pegi Kuching hari tu dok YM dgn Eskay..kecoh2 dok cerita-ceriti, terpinanglah pulak anak2 bunga padi ni....

Hitam itu menawan....sebab aku pun itam gak..hehe..gambar kat atas ni terpancar pulak cahaya ...nampak pudar..tenguk lagi sekali...
Yang ni jauh la pulak...tak apa ambik lagi gambar lain....
Yang ni nampak cun kan...
Inilah anak2 si hitam padi tanpa mak dan saudara mara...tak apa, nnt dapat jugak tu.kalau hendak seribu dayakan..kalau tak hendak mcm2 dalih....

Eskay..thanks to you...mana menghilang ni, sunyi sepi dah...

Ok kawan2...mau tidur, nnt nak bangun sahur tak larat pulak...chowww..

8 comments:

Mat Gebu said...

saya ada teko dia terlebih seketul, tapi bentuk teko biasa jee....kalau kak azah nak bagi tau yeaa

ain said...

makin byk dah akak meng'hunting' ni. syoknya sopin!!!

Gee said...

Salam azah.

Bila disusun byk2 cam tu, nampak berseri lah.

kakpah said...

salam azah. engok set ni teringat pulak kat set aruah mak di kampung. Tapi dah tak cukup set sebab ada yang dah hilang atau pecah.
Selamat berpuasa.

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
hunting online lg senang kan kak...tp hunting kat kedai apek ada thrill...hehehe..cantik set bunga padi ni..nampak klasik..

azah said...

mat..as discussed in the email..

ain..akak kalau soping tak hinggat donia...hehe..boleh geng dgn zeti nih..

gee.blm lagi byk tersusun dan bersusun mcm org lain..hehe

kakpah..sayangnya..nnt saya balik kg saya nak intai2 jugak mak punya pinggan mangkuk

salam ita..betul tu..kalau kat kedai apek, nampak aja set pinggan lama mcm dtg satu kepuasan...hehe..buruk punya perangai..

SariSam said...

Isk2..Cun set cawan2 tu..Teko nye mane??

azah said...

salam sari..hehe..teko OTW..