Monday, August 24, 2009

Kad Ramadhan lagi.....terima kasih

Bila dpt je message suruh ambik kad..aku zoommmm cepat2, sebab hari ni dah hari ke3 puasa..tak kan nak tunggu setengah bulan puasa baru terhegeh2 nak angkut kad2 tu kan...lagipun tak ada kick la..

Kad dari Welly..terima kasih ya welly...w/pun jarang bersahut2an..(betul ke ni..mcm bunyi bahasa klasik pulak..tibai je lah..cikgu BM jgn marah ya..bulan posa ni..)..welly bagi jugak kat akak yg jauh di seberang lautan ni..sebenarnya selalu jenguk2 rumah welly, tapi segan nak masuk sebab cantik sangat...

Sekali selak2 ada pulak kad dari inna...inna ni rajin betul upadate blog, sampai terlepas pandang..terima kasih inna..memang minat awan biru inna ni...wonder macamana la rupa inna ni ya...

p/s kenapa ya...n3 pasal dapur idaman tu melonjakkan jumlah pengunjung ke blog ni hingga seratus lebih pada hari ni....suspek..suspek...

2 comments:

inna said...

salam kak Azah..memang saya minat pun tengok langit yang luas terbentang sejak dari kecik belum sekolah.....

terasa segar , bersih dan nyaman udara di atas tu.. :)

azah said...

salam inna ..tak sakit mata ke tgk kat langit tu?..kalau akak mesti lepas tu terhoyong hayang kepeningan...akak in tekanan darah rendah, mungkin sebab tu tak blh tgk atas lama2..jadi tak boleh la nak menikmati kesegaran, kebersihan dan kenyamanan udara di atas tu...uiks..kalau cikgu BM baca mesti diorang puji2 bahasa akak nih...hehehe...mana d'rimba ni haaa..saja2 nak menyakat