Sunday, August 9, 2009

Hasil Hunting di Kuching Sarawak Part 1

Punya la lama nak upload gambar2 ni, sampai tertidur2..since dah pukul 12.18 sekarang ni, enjoy the pictures of my first hunting trip. Kali kedua hunting will be posted later...
piring bunga rose...cantik tak?
Macam nak sama dgn yg atas tu, tapi ada lekuk2..

Cawan tanpa saucer...3 ok dan satu kat belakang tu cedera, yg lain2 tergolek2 dalam bakul cedera parah, so nak ambik set of 4, terpaksa ambik yg cedera tu...mcm meakin kan?..lawa telinga dia...

Warna dan curve badannya mcm sesuai pulak dipadankan dgn creamer set dari EG hari tu..dah kira satu keluarga la jugak walaupun creamer tu ada gambar....

First time hunting jumpa teko...sukanya..sebab kat rumah dah ada beberapa piring dan mangkuk OC rose merah putih ni.....tembamnya dia...

Nak masuk gambar lain..lambat betul..malas ahhh..mau tidur...bye

6 comments:

fitty's pinky rose cottage said...

salam kak azah.. cantik sungguh piring roses on the first photo.. just lovely.. wah.. ni baru part one.. nak tengok part tu apa lah lagi.. hehehe

azlina said...

cantik kak azah blm pernah tgk lagi corak rose ni...ina cuba bank in duit ptg ni kalau tak sempat plg lewat esok..akk simpan tau pelita ina tu jgn jual plk..

azah said...

fitty..memang roses kan kegemaran kaum wanita..fitty pun byk rose item collections, sampaikan kwn akak yg ikut tu pun ambik jugak utk buat perhiasan...

Ina..salam..anak dah sihak betul ke? memang akak simpan utk Ina, yg pinggang ramping tu ngam2 ada 2 utk ina..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
mmg cantiklah kak...hilang penat menghuntingkan..hehehe...berbaloi2.
Kak dptkan piring sakura tu?

azah said...

salam Ita..akak memang suker sgt2...sebab dpt lain drp yg ada kat sini, blm pegi lagi Ita, hari ni kot sebab akak attend konvo anak so tak pegi sekolah..maybe after konvo nnt, senang sikit sebab hubby ada, blh suruh dia tunggu dlm kereta..

inna said...

salam kak azah......

2 keping piring gambar kedua tu...akak ada banyak ke...boleh tahan cantik..