Saturday, August 8, 2009

Happy World Cat Day

To all cat lovers ESPECIALLY....Ita,Gee, Umi-e....sayangi kucing anda...kepada yg tak suka kucing janganlah disepak, disumpah dan dibiarkan kucing kelaparan...they need to be loved as much as we are..lagipun tak baik tau...

(SORRY N3 PASAL KUCING SEBAB HARI NI HARI KUCING SEDUNIA, NANTI AKAK TONJOLKAN HASIL HUNTING KAT SARAWAK TU..ACTUALLY BELUM AMBIK GAMBAR LAGI HEHE..TUNGGUUUU)

My beloved domestic cats..
Tomi

Tomi
Cicir
Cicir
Yuyuk
Tiger
Yuyu
Bidu
Bidu

7 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
Selamat Hari Kucing Sedunia...
Kak, c Tomi tu betul2 macam kucing ita nama Nubbie tu...yuyuk tu comellah kak..kuyu je mata hehehe....

azah said...

Salam Ita...Tomi tu tak photogenic, in real cute jugak, manja bukan main tu w/pun jantan dan garang. Yuyuk tu photogenic, sebenarnya blur tu, gambar tu dah lama dah, masa dia kecil, skrg dah besar sikit. Gambar yg ambik hari ni, tiger yg tidur bergaya sakan tu dan bidu tengah curious tgk org baiki atap..hehehe

Mat Gebu said...

salam kak azah...comey2 nya kucing, saya pun ada bela kucing juga, tapi 2-ekor je, kucing jantan...dan ada lagi sekor, kucing "sawan"Si sawan tu nak dibuang dah sah2 mati, atas dasar sifat kemanusian saya bela jugak lah walaupun kepala dia asyik "angguk2-geleng2" sepanjang masa....hehehe..

azah said...

mat..kesihannya kucing sawan tu..jgn buang ya mat..kucing2 akak semuanya asal dari jalanan kecuali bidu, anak akak ambik rumah kawan dia..

mummyseri said...

kak azah..
bestla cat2 akak tu..
huhuhu abesla kalo dpt kt alyssa :)
suke yg belang kuning tu cute abesss..

umi_e said...

suka tengok kucing2 kak azah...

azah said...

seri, budak2 memang geram tgk kucing, dia ingat toys yg tak sakit kat dipenyek2..tp cute kan sebab bukan mereka sengaja buat gitu...

salam e..kucing akak kucing kampung je..