Sunday, July 19, 2009

Exchange Gift - Thanks Sarah A.K.A Khaty


Exchange gift organized by MrsNor..the knick knacks above were sent by my EG partner Sarah a.k.a khaty ...thanks sooo much..
Presenting vintage creamer and bowl....so sweet...gambar pokok kelapak..
Nampak kat one of the blogs..info about these set (hers is a jug) ..these pattern was produced way in 1940's
Sarah mcm tau2 je akak tak pandai masak so dia bagi 2 chef utk tolong kat dapur...
Vintage handkerchiefs...macam tau2 jugak yang akak tgh kumpul sapu tangan lama ..........Thanks to Sarah..akak suker pemberian Sarah ni..dan Mrs Organizer, Mrs Nor for all your hard work to make these programme successful........

8 comments:

MrsNor said...

Salam k.azah
Alhamdulillah semuanya selamat terima. Sy angkut gambar ni bawa balik ke blog sy di N3 blogger gift exchange.

azah said...

ok nor..dipersilakan..angkut baik2 ya nnt pecah creamer antik tu..

~Yatt~ said...

wahhhhhhhh...bestnyer k.azah..dapat gift antik nie..suker nyer sy tengok..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
wah..bertuah akak..makin meriahlah koleksi antik akak..bak kata kawan sy...'makin aramaiti' hehhehe

fitty's pinky rose cottage said...

kak azah.. you are so lucky dpt adiah dari tokey antik.. hehehehe.. very pretty hankies too!

azah said...

Yatt..memang best sesangat..hehe tambah koleksi lagi..

Ita..sama2 kita aramaiti koleksi kita..hehe..Ita, lubuk dah kena serang, hubby akak pegi sikuati tadi, semua pinggan mangkuk lama habis, apek tu ckp ada cina dtg dr KK borong semua..mcm kat tuaran jugak

Fitty..ya ..I'm so lucky..bila Nor ckp partner akak penjual brg antik, akak hrp sangat2 dpt brg antik..tp bila dia sms tanya akak malu nak ckp...hehehe..

Chempaqa said...

salam k.azah..
sy pon tgh skodeng geng2 pokok klpak nieh..dok usha teko.tp sampai skrg, x jumpa..wow..sukalah..
bertuah akak dapat creamer jar nieh..cunnnnnn

azah said...

wasalam chemp..itulah, cantik dan antik..hari ahad lepas ryana bagi akak sebuah bowl pokok kelapak ni..tapi mcm lain sikit..yg creamer tu mcm made in Japan, yg drp ryana made in china..