Thursday, July 30, 2009

Dari kelmarin dok pening kepala tak habis2, so eloklah juga pegi cuti2 mesia kan?..nak pegi mana tu che Zah.....?
Hehehe...Pegi kat atas ni..kuching Sarawak..bukan pegi bersama keluarga tapi dgn rombongan cik Zah seramai 5 orang..esok petang bertolak dari KK menaiki k/terbang tambang murah AirAsia...Ahad malam baru balik noo..so che zah tinggalkan untuk tatapan adik2 dan kakak2 sekalian pelita yg baru dapat, ada beli lebih, kalau sapa2 nak bagi tahu kat komen box je, nnt balik dr kuching, tgk lah mcm mana....tak jual mahal, jgn takut..saja rembat byk2 supaya tak kena borong dgn 'mereka' yg ambik untung byk2 tu....
ni la dia, ok akak namakan p1..cermin yg warna merah ada sikit je, warna putih adalah
Close up bunga..
Pelita kedua (P2), akak dah ada..tp beli gak kalau ada kawan2 yg nak..
Tak terang sangat gambar ni..kalau nak tgk clear bukak label pelita kat blog akak ni...
Ok see you all next week..tata...

7 comments:

azlina said...

salam kak azah ina minat dua2 pelita tu la..bpr hrganya......hrp2 ada..cantik pinggang ramping....

azlina said...

ehh kak azah igt x janji akk masa n3 my pelita bln 5 dulu....he..(itu le pelita yg ke 2 tu)dtg tuntut janji ni...he..he

mummyseri said...

salam k.azah...
oooo nak jenjalan ke kuching yek..
bestnyer msti byk akak borong kan..
penah gak seri plan ngan kgkwn kt opis mcm ni tp asyk x jd je..iskhh xtaule ble nk mnjadinye...:)k kak slmt sumenya n tak sbr nk tggu crite akak nnt...:)

azah said...

ina..ingat lagi..kalau ina tak masuk pun akak memang reserve kat ina..rega rm10 setiap satu belum masuk postage..kalau nak bagitau berapa ya..kat sekolah akak pun beberapa org guru beli ngan akak gak..

seri..ni kali kedua kami pergi dgn kwn2 ke kucing..tahun 2007 dulu dah pergi dah..mesti ada sorang yg jadi ketua utk push, baru jadi..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

salam k.azah..
cuti2 malaysia ka kak? dgr cerita kat sarawak brg2 lama belum pupus lg...nnti kak show & tell apa yg dpt k hehe

azlina said...

salam kak azah mmg cofrm nak le..akk bagi tau ina bpr semua termasuk postage..apa alamat email akk yea..ni addrs email ina..wahidina265@yahoo.com..kak yg ramping tu pun nak jgk bpr hrganya..

maklang azie said...

salam kak azah...nak g kuching lak ye....bestnya g cuti2 mesia...takpe..nanti akan ku redah gak kaki ke kuching..hehehe...bila balik kl kan kakzah, rasa rindu lak kat KK ....rindu kat brg2 dia le..ahakkk...tu hari b4 balik singgah jap kat karumunsing...kak zah dah sebut, rugi lak tak g jenguk kat sana ..p makan fast food aje sbb tekak dah tak leh terima makanan sabah..hehehe...den suko yg podas2 berdosing gitueee...heheh...