Sunday, July 26, 2009

Acuan Agar2 Lama

Mat Gebu penah buat N3 pasal acuan agar2 lama ni..ryana pulak spotted lokasi menjual brg2 ni kat KK, One fine day (susah nak cari fine day begini..) aku dpt pegi dgn bantuan en hubby..sebab susah betul nak parking kat area tu....kedainya memang sempit bagai nak rak, penuh dgn brg2 lama dan baru..yg aku dpt tgk dgn baik ialah jelly mould ni..masih dalam bungkusan..nampak nostalgik betul..(eh apasal yg tulisan kat atas tu ada line ya???)..

Yang satu ni mcm muka burung hantu pulak...serammm
Kalau gantung kat dinding dapur ok gak...
Yang ni memang menyeramkan...

View dari jauh...........

Saja2 letak gambar kucing ni utk my dotter yg dah rindu kat kuching2 tu
Ibu dan anak....
Seksi tiger...

Selamat Berhari Minggu...

10 comments:

Gee said...

Salam Azah.

Cutelah gambar kucing2 tu. Itu yang akak suka tu.

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam

K.Azah..cumilnya kucing2 tu...
kedai mana bah yg sempit tu kak...hehehe...

azah said...

Gee..memang aksi mereka ni kadang2 cute betul...

Ita..nampaknya peminat kucing yg awal tiba kat blog ni..hehe..kedai sempit tu sebelah Hotel Malar..

mummyseri said...

kak nmpknya seri peminat kuching ke 2 yg tibe..hihihhi nnt seri tayang anak kuching my mom yg kt kampong tu ye..comei jugek :)

kak..mmg unik sgtttttt acuan tu..

azah said...

Thnaks seri..seri pun peminat kucing juga ke?..kucing akak kucing kg je seri..kebanyakan yg stray cat, bawa balik rumah...

echah_syed said...

combi tak pernah nmpk acuan kaler mcm gitu sebelom ni tau.. :D

shantek oooooo

azah said...

combi..ya ke? ni lama punya, besar gedabak..kalau suka pegi beli cepat2..kiter kirim suruh beli teko/cawan lama kat kg kwn2 yg balik weekend..semua ckp sudah kena borong, kat papar ada lori kecil masuk kg cari pinggan mangkuk lama yg mau dijual oleh org2 kg..ish22 cepat betui depa wat business

~Yatt~ said...

salam kak azah..unik betul acuan2 lama tu..dah tau seram kat burung antu tu nape akak beli gak..hehehe..
fyi..kalau keluar garis2 tu sbb akak terbuat link..saya klik kat situ..tengok keluar gambar acuan tu..kalau akak nak delete link tu..just tekan reset..

kakpah said...

salam azah, antik acuan tu. mak kakpah dulu ada satu macam tu. ntah manalah peginya. nanti balik kampung nak selongkar dalam almari hehe..

azah said...

yatt..masa kat kedai tak perasan sebab kedai tu sempit sgt, nak bayar cepat2..oh ya ke terbuat link..nnt akak beger balik..kalau jadi..hehe

Selongkar kakpah jangan tak selongkar, nnt pupus tak tau mana nak cari dah..rasa2 nak kena pegi balik kat kedai tu beli lagi...heheh tamak pulak