Tuesday, June 23, 2009

Tin..any idea?

Tin ni bukan tin lama, berlambak kat kedai sana...sangat terpikat dengan royal guard tu..so i keep..satu lagi hobi yg menyemakkan rumah..hehe..

Tapi aku tak suka tgk biskut tu..mkn ok lah..tak cantik la rupa biskut kat tin tu..so what do you all think? perlu make over, tutup biskut tu atau biar je tin tu begitu hingga jadi vintage dimamah usia? adik2 dan kakak2 yang kreatif tolong ya...

kat tepi tin tu pun ada 2 pak cik guard yg setia...

6 comments:

inna said...

salam kak ajah...biar aje la mc tu biar ianya karat dimamah usia sehingga menjadi vintage gitu...unik tu ada pak gad..

biasanya orang buat decopage pada tin yg tak berapa menarik untuk dijadikan lebih menarik...

azah said...

toce 10x inna..anda pencomen pertama yg menyahut cabaran...tp tak dak hadiah la..hehehe..

Khadijah Mohamed said...

baru ka lama akak pun tak tau...yg penting tin tu cantikkk..

Itajeff @Something To Share said...

salam azza..samalah kita, itapun ada simpan tin mcm tu..hehe...tak yah decoupagelah azah..lg cun ori mcm tu...5-10 thn lg masuk era antik lah tu..hehehe

azlina said...

salam kak azah setuju dgn pendapat semua x yah decaupage tu syg...ssh nk dpt dah tin gambo cam tu kt sini..

azah said...

tkasih Khadijah, ita dan ina for your ideas...so i put the hammer down..i wont make over the tin..i will just leave it as it is..let the time tells its value..terima kasih