Friday, June 5, 2009

choww...


BLOG INI HIBERNATE SEKEJAP SEBAB TUAN RUMAH WILL FLY OFF TO SUNGAI PETANI ESOK. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI.. .cewah mcm business giler2 pulak...so kawan2 semua, taugeh2 ...opps..taukeh2 yg aku booking brg2 tapi belum terbank in duit lagi, pemenang giveaway..belum pos lagi tau....minta maaf ya....insyallah kita jumpa lagi...doakanlah kemenangan murid aku tu, kalau dia menang aku sure dpt prestasi tinggi...hehehe..entah ya tidak...kalau ada kesempatan mata aku juga akan melilau utk tgk deco yg berunsur inggeris dan pinggan lama utk koleksi terbaru itu....balik nnti akak p melawat adik2 punya blog dan baca semua n3 yg tertinggal...chow, adious, sayonara, selamat tinggal, ...wasalam...

5 comments:

ain said...

kak azah nk balik kg ker..??selamat cuti2!!!

mummyseri said...

k.azah slmt sumenya n didoakan anak murid akak menang nnt ye..

azah said...

ain...terima kasih banyak2..akak mengiringi pelajar ke karnival pendidikan dan pencegahan dadah


seri..terima kasih, semoga dikabulkan doa seri oleh yg maha esa..

Razna Creation said...

Selamat jln-jln kak.

semoga berjaya anak murid akak tu.

kiranya.. keje dlm cuti la ye ni kak?

Rozie said...

kak azah...datang rumah sy tengok pelita http://rozilawati17.blogspot.com/