Thursday, May 28, 2009

Eating out everyone

Semalam tayar kereta pancit..rasa2nya mungkin dr rumah lagi tapi disebabkan aku ni care less driver, tak tau pun....hehe..so bawak sampai sekolah..then ada cikgu masuk dan tanya aku perasan tak tayar keretaku kempis habis..aku keluar p tenguk memang kepet dah..call hubby yg outstation, dia akan blk hari ni so suruh dia dtg terus sekolah..dah t/hari baru dia dtg..bukak tayar dan kami terus p hantar kedai..kejap je tampal then keluar makan terus dgn hubby and son kat sini....

Taliban food centre kat Inanam..aku makan nasi beryani.... ayam tandoori dah habis so ambik ayam goreng je....sedap gak tapi bau tak wangi....selalu tu kalau makan nasi ni, melekat bau kat tangan

Malam pulak makan kat sini..rainforest..sambil dengar live band yg very soothing sebab mereka nyanyi lagu2 Kenny Roger, yg semuanya aku suka zaman remaja dulu...hehe
aku makan kuay teow goreng seafood sebab siang dah makan nasi.....

Hai senangnya dalam hati kalau selalu makan kat luar..terasa dunia..hai ana yg empunya....jangan tukar lirik kpd yg asal ya..semua perempuan tak suka dgn lirik asal tu....hehehe

4 comments:

~Yatt~ said...

k.azah..taliban food centre..hehe..cam nama kedai antik kat pedas tu..teringat cik meakinku..hehe..

azah said...

tu lah..diorang ni tak ada nama lain nak letak..kalau US nampak sure kena bom kedai2 ni..hehe

Razna Creation said...

nama restoran taliban.. huhuh
jgn cari pasal..hehehe

azah said...

hehe na, kedai ni dibuka masa mula2 sibuk pasal taliban..akak tgk dulu pun terkojut jugak