Sunday, April 26, 2009

Decal project for this week - pelita



Inilah project minggu ni. Sambil tanda exam papers, sambil2 terlari2 buat benda2 ni. Kira exercise la sikit kan drp duduk terjelepuk seharian dok mengadap kertas2 exam. Pelita ni beli kat kedai runcit dekat dgn tamu Putatan pagi tadi. Aku suka pegi tamu kat sini walaupun agak jauh dr rumah sebab macam2 food, vege, fruits...semualah ada kat sini.... malas la che zah nak celoteh panjang2 sebab byk mau tanda kertas ni... so layan2 la diri tenguk pelita yang diputihkan..

7 comments:

ain said...

kreatif..mmg kreatif!

azah said...

terima kasih ain...simple2 je tu

echah_syed said...

ehhh..teringat zaman dolu-dolu bila nmpk pelita ni :)

cute laa

fitty's pinky rose cottage said...

Hi Kak Azah, the lamps ar so pretty! have a nice weekend! :-)

azah said...

combi...sekarang pelita ni mendpt tempat di hati pendeco mcm kami ni..hehehe


fitty...you had so many nice stufff too..i just envy your collections..thanks for dropping by

inna said...

alam kak azah.....tengok pelita akak saya teringat saya ada mcm ni sedozen masih dalam kotak....nak spray putih asyik tertangguh je.....bila ek nak mula....

azah said...

banyaknya..satu dozen? esok akak akan ke kedai tu lagi, nak beli pelita jenis lain pulak..heheh..tp belum jumpa la pelita yg kaca tempat isi minyak tu berwarna..

tetapkan hati, terus buat..kalau tangguh2 memang tak jadi..pandainyer akak ajar..hehehe