Tuesday, April 28, 2009

Award dan postcard collections

Award ni dr Azlina..baru je kenal tapi rasa mcm dah lama kenal dia..mesti in real life ina ni peramah, ya ke ina?..terimakasih la bagi award ni ya, nak bagi sapa ya..yang selalu masuk blog ni dah dpt..oklah bagi yg jarang2 masuk tapi tetap best friend jugak dan memang selalu bagi'lovely comments' kat sini:

1.Rozie17 - sangat pandai masak, kalau aku duduk sebelah rumah dia, tiap2 birthdayku dia bagi kek, free kan rozie :p hari2 biasa aku tadah tapau kat tingkap ...hehe

2. Combi- dia ni suka jalan2 cari makan..makanlah combi selagi tak sakit, sakit nanti apa benda pun tak lalu kan

3.Lemongrass - blog dia paling congested dgn para tetamu sebab ramai nak tgk apa yg dia masak dan telatah anak2nya yg comel..anak mix mesti lawa..hish kenapa tak de mat saleh mengurat akak dulu ya..hehe..

4. ain - baru kenal belum lagi kunjung mengunjungi hehe..
Cukuplah tu..cepat2 ambik ya


Ini koleksi postcard..frame tu tempah kat kedai, letak kertas yg ada pattern then tampal. Fawa pernah tanya macam mana nak simpan pastcard, tp rasanya dia tak masuk blog ni, masya boleh bagi tau kat dia kan...

Koleksi postcards masa study dulu, masih ada lagi kenangan bangunan yg hancur...ada byk lagi, tp nnti kalau ada rezeki, besarkan rumah ni bolehlah display yg lain..


Letak kat dinding di tangga...
HAPPY VIEWING!

11 comments:

ain said...

wah..tak sangka..baru kenal dh dpt award. best ni!

psst..akak ronda2 blog cynthia. Cantiknyaaaa!!!!sukaaaa sgt!

azah said...

you're welcome...nnt akak selalu jenguk blog ain

cynthia..yg kat list blog akak ke? nnt akak tgk

ain said...

ye la..cynthia's cottage design tu ha. dr semlm saya ronda2. adusss!!! teruja sungguh.

psst..sape kakak ekh..??saya 37.hihi

Rozie said...

kak azah...TQ for the award, adusss malunyeee sbb tak ler pandai masak sgt....(tutup muka)

anayway thank sbb kak Azah slalu ingat kat sy... :)

azah said...

ain...jgn tak caya, akak lebih 10 th tua dr ain..org badan kecil nampakle muda..hehe

ROZIE..kau sentiasa di hatiku..hehe..mau kenen apa nih?..

echah_syed said...

thnx azah ingat gak kat combi.nnt combi frame kat umah ekk.

skrg selalu blackout laa..adehh malas tul nak on9.baru jer excited nak ronda2 kat umah kengkawan tup teda karan.. :(

azah said...

Kat rumah selalu blackout..menci..

azlina said...

nak kata x peramah,peramah lah jg.kak azah nk tau masa ank dara dulu berat mulut nak ckp dengan org yg x di kenalipun blh menitis air mata(sb ada rasa rendah diri yg tinggi)ayah dlu gru besar tegas..bila dh khawin baru berani maklumlah khawin dgn navy (semangat waja,mara kehadapan he..3x)

azah said...

ya ke ina..ala kasihan sampai nagis pulak ya..akak pun dulu pemalu gak, kalau tak penting, tak nak ckp. Kalau blk dr asrama, mak sampai suruh pegi jln2, tapi tak mau.bukan mcm budak2 skg, keluar suka2 hati je, termasuk le anak dara akak tu

FAWA said...

akak pun suka simpan poskad gak ek...hi hi..fawa ada masuk sini tp jarang2 la...tq kak 4 opinion tu..

azah said...

salam fawa..wah dekat 6 bulan baru fawa jumpa n3 ni ya...akak pun selalu masuk blog fawa tp diam2 je