Sunday, March 29, 2009

ROSES, ROSES AND MORE ROSES





Memang suker sangat2 kat bunga rose, selain lavender, orkid dan lily..ni semua brg2 beli kat Romantika di Plaza Alam Central. Kalau le airasia tak limitkan 15kg, memang banyak lagi aku angkut hehehe. Gambar tu memang nampak janggal sikit positionnya sebab aku turunkan frame gambar yg lama dan letak..kes tak sabar...nnt suruh hubby drill balik bagi cun sikit kedudukannya. Balang tu baru beli satu, takut tak terbawa..nnt suruh my dotter beli lagi 3..hehe pandainya mama.....

2 comments:

lili11 said...

Salam .. First time here and already stealing something - What your Birthdate Tells you. Jemputlah ke blog saya and know me better. See you.

echah_syed said...

org rajin jer yg selalu hias rumah ni.. :)

combi tabik springgggg !