Saturday, March 28, 2009

Assalamulaikum...back in action!


Selepas berminggu2 tak update blog ni..rasa blog ni macam kena makan kat anai2 dah....tikus pun dah berlari sana sini dengan riang kerana tuan rumah tak boleh masuk....celcom broadband..awat tak ckp siang2, kalau tau ada limit memang aku tak guna servis hampa..

Anyway, ada hikmahnya juga..boleh jalan2 blog kawan2..dapat idea nak deco..hishh rindu betul dah nak share2 english deco ni....

Banyak nak update..tp waktu di bawah tu menunjukkan pukul 12.01 am...mengantuk le..mau zzzzzzzzz...harap2 esok ok jugaklah tenet ni.

Terima kasih banyak2 pada yg mendoakan kesihatan my mum. Gambar kat atas tu bawa my mum jumpa pakar tulang. Yg duduk tu my mum, kuruskan dan yang kat kaunter tu my eldest brother..tgh nak bayar...

TQ pada kawan2 yg sudi singgah walaupun terpaksa sedut habuk je kat sini. Insyallah...jumpa lagi

1 comment:

mummyalyssa said...

salam kak..slmt kembali ke blog, n yg pnting mak akak da sihat..