Saturday, February 14, 2009

Itik oh Itik

The picture does not do the justice...ni my itik..mula2 jumpa anak, kemudian baru jumpa maknya..so beli pada masa yg lain dan di kedai yang lain..lain kali ambik close up..cute sangat2..dah tua2 gini pun masih cam budak2 suka benda2 nie..hehehe..I like itik deco very much tp hubby tak bagi sangat...so this is it..

6 comments:

echah_syed said...

cute la azah..:)

mesti rajin azah ni tau sbb byknyer hiasan kat umah :D

azah said...

tak rajin sangat, kadang2 biar je berabuk..hhehehe..suka le deco ni..kalau rumah kosong rasa malas je nak duduk rumah..

inna said...

setuju la dgn akak...


kalau rumah kosong mcm malas nak duduk..rasa mcm blank je ek..hehe

azah said...

ya lah inna..bukan tujuan nak menunjuk2 kat blog tp nak share..kalau org yg suka hias2 rumah mcm kita ni faham le kan..org lain mungkin rasa kita ni membazir je..tp tak pe..teruskan dgn niat murni kita...

inna said...

ye la kak...
blog org2 melayu ni dah banyak masak2
kita cuba la pulaj wujudkan group blog dekorasi pulak..

azah said...

akak setuju tu inna..tgk org putih punya blog, mcm2 aktiviti blog mereka buat....ada yg jd buruan media dah mcm blog cindy.my romantic home tu..