Saturday, October 22, 2011

giler dot dot

Kat ESDG(FB) selalu dok tenguk intan post cawan, piring, mug, mangkuk dot2....mula2 tak berkenan, lama2 tergoda..dah lar rumah sempit dan penuh dgn mcm2 khazanah dah, timbul lagi satu hobi baru, parah ni...

Lagipun hari tu my doter wat balik mug ni dr Shah alam, dok tertonggok kat dapur tu, hari2 dok tgk lama2 jatuh centa...hish...maka hunting pun bermula..spt biasa kat sini kalau bab hunting menghunting mmg susah, tak ada memanjang.....

Hasil info kawan yg sama minat dapatlah kat satu kedai tu..tapi fesyen gini aja...

Jadilahkan...ingat tu nak cari mug yg sama dgn my doter's...cari warna kuning, hijau, biru serba satu pun jadilah...tak nak kumpul byk2.....masalah penempatan, ni pun dah kena buat rumah setinggan dah....hihi...
jumpa lagi dan selamat berhari minggu.....

4 comments:

kakyon said...

salam azah..
dot dot memang cantik dan ceria..

azah said...

wsalam kak yon..betul tu kak yon tp kat sini susah nak dpt

mummyseri said...

Assalamualaikum kak azah..
apa kabar kak ? lama tak ziarah akak kt sini..
kak mmg cantek corak dot dot tu..kite pon suke tp tak smpai nak koleksikan..sekali pandang biase2 je kan..lama 2 pandang hati pon terpikat :)

azah said...

walaikummusalalm seri...alahai lamanya tak bertegur sapa kan..akk sekarang jarang kat blog selalu kat fb jer..mmg seri mula2 tak suka lama2 jatuh centa tp tak boleh kolek byk2 takut tak muat rumah...:)