Monday, November 1, 2010

Bertemu kembali bersama koleksi Twin Roses

Salam hari pertama bulan November..sedar tak sedar dah sampai ke penghujung tahun dah. Sekian lama blog ni menyepi..tapi aku selalu ke sini...masih ada pengujung setia..maaflah ya rumah sunyi sepi..hujung tahun gini memang sibuk..nak beri latih tubi kpd budak2 sekolah yang nak ambik periksa SPM dan STPM...then sejak Julai tak berhenti2 peperiksaan demi peperiksaan dan of course diikuti dgn marking papers..dan sejak birthday yg ke separuh abad kesihatan tak mengizinkan pulak..sampai ke hari ini....tapi alhamdulilah..harap2 semua akan beres...kali ni nak share kolesi twin roses yg sikitttt sangat ni..huhu

Inilah dia..2 teko dan 3 piring...

Yang 2 piring tu bunga lain sikit daripada biasa..hunting sendiri kat negeri bumi kenyalang..banyak jumpa tapi tak boleh angkut semua sebab naik belon tambang murah yg menghadkan baggage weight..

Dua teko ni pun lain sikit warnanya..yg satu pinknya lebih terang dan satu lagi pudar..kedua2nya aku suka sebab ni aja yang dapat...tgh menanti anak2nya yg susah nak jumpa..

Ok..jumpa lagi bila angin rajin datang lagi ya...adious..

1 comment:

soksavda said...

thanks for the best post.
you may want to Earn real money online $$$