Wednesday, February 3, 2010

What's new??


Salam semua...saja2 n3 ringkas hari ni sebab sekarang penyakit M utk berblog melanda..bukak jugalah sekali sehari utk lawat rumah2 yg rajin berkemas..tp kadang2 saja tinggal jejak..yg lain2 tu bukan tak sudi tegur tapi nak cepat sebab mau rehat..dah tua2 gini perlukan masa rehat yg lebihkan??..hehehe

Dalam 'tempoh bertenang' ni bukan tak ada pembelian dibuat..tetap beli juga..kalau tak beli pinggan mangkuk antik (sebab kalau berkenan..kadang2 harga pulak tak sesuai dan yg cantik memang cepat habis..) akak beli brg3 deco rumah...tapi malas nak share..sebab malas nak ambik gambar, malas nak upload gambar ke laptop, malas nak buat n3..pendek kata malas mengatasi segala2nya..hehehe...tgklah kalau vitamin 'R' sudah mari....tentu asyik nak tunjuk je brg2 yg dibeli...

Sukan sekolah peringkat pertama dah selesai diadakan kat Stadium Likas sabtu lepas...legalah sikit tak payah stay back utk latihan sukan...

Sukan peringkat ke dua pulak pada 11 februari depan..12hb cuti dan terus sambung dengan cuti seminggu sempena Chinese New Year....ini yg paling ditunggu2..CUTI...bestkan cuti...

Sekarang kat sekolah telinga bingit dgn bunyi band sekolah, 24 chinese drum dan budak2 dok practise kawad utk hari sukan peringkat II .....

Wasalam...selamat berbelanja secara berhemah...ni iklan bayar sendiri ya...

4 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
minta maaf kak, lama sy tak ziarah kat sini..byk masa kt kg..line internet klu kat kg terhegeh2 kak...faham2 jer la klu di balik bukit bukau ni!!!
Sy faham penyakit M tu kak.....sypun selalu mcm tu, itu yg berminggu2 tak ada update..sibuk mmg sibuk, tp sbnr sakit M tu yg mengatasi segala hehe.
klu dah rajin nnt, tunjuklah brg2 baru lg yer kak :-)

ain said...

saya pun tgh malas gak ni!! serba serbi malas!!!!

mummyseri said...

salam kak azah..
kite x smpt lagi nk singgah kedai kt uma tu..
slmt berehat kak..

azah said...

wasalam ita..mak sihat ke kat kg??..itulah ita, awal tahun hari tu sibuk..skrg dah lega sikit, dtg malas yg melampau pulak..nnt kalau rajin melampau dah dtg akak show brg2 yg dibeli..brg2 biasa je ita..hehe

ain...sama2lah kita bermalas-malasan..hehe..perkara yg best sgt selepas yg pertama iaitu 'shopping'

wasalam seri..take your time..kita rehat2 dulu..hehe..esok dah kejang otot baru aktif semula..