Thursday, February 11, 2010

Beli apa tu???

Salam petang Khamis...horeyyy..dah start cuti CNY..tadi ada sukan peringkat akhir kat sekolah, esok cuti peristiwa dan terus sambung dengan cuti CNY...22hb feb baru sekolah balik..bestnya....

Kali ni nak n3 brg2 deco yg dibeli masa off mood utk berblogging...tapi tak beli online beli offline..semua yg 'off' je ni..hehe..

Handfon baru??? tidak!...ini my doter punya..kan dia pandai nak habiskan duit mama abah dia..mau yg color pink..kalau beli teko kotak dah dapat dalam 5 buah dah, anak punya pasal.....ikut jer...harap2 bila kita tua dia jaga kita pulak...


Tenguk memancar2 mukanya dapat handfon baru...

ok sekarang ni baru barang2 mama dia pulak....

Jatuh cinta pandang pertama dengan tray ni walaupun bukan bunga rose janji munger2 gak...ini last dah kat kedai tu, so apek bagi murah...

Bunga lagi..tak payah spray tak payah gubah2..beli yg dah siap dengan ribbon jugak...walaupun hubbyku tak suka kalau bab2 ribbon, dolly,sapu tangan tapi aku suker...so pejam mata je lah dia....tapi dia tak marah..cuma dia tak berapa berkenan yg feminin type..habis lelaki kan??..mau jaga ke 'maco'lannya lah kot...hehe

Nampak tak bunga apa??..bunga 5 roses youuuu...datang dari china jugak tapi bukan lama kot..aku jumpa tergolek2 3 ketui..ingat nak ambik semua tapi sumbing pulak, tgk yg ni pun sumbing kat bibir ..tau harga cik sumbing ni berapa??? RM1.80 jer..murah kan??

Ok kalau line tenet ok, nnt aku share lagi brg2 yg dibeli masa "offline"

5 comments:

ain said...

salam kak azah..org lelaki biasalah kak, mana nak umah penuh ngan bunga. berabuk lah, rimas lah. ada je alasan!!!

happy long holidayyyy!!!!

azah said...

hehe ain..diorang nak rumah mcm kotak je..thanks ain and take care ya

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
sweetnya doter K.Azah..wahh dpt henpon pink lg..mcm my doter jgk, semuapun nak pink hehehe
Kak, bunga dlm pasu pink tu beli kat kaison ke kak..mcm2 brg kat sanakan..rambang mata..:-)
sypun suka teko kotak kak..tapi belum dpt kolek lg..
Selamat bercuti :-)

azlina said...

salam kak azah...
wah akak berbaloi btl beli si sumbing tu..x pa sumbingnya blh ousing ke blkng..amboi doter akk seyum meleret..mcm ina dpt faux cake hr tu mcm bln jth ke riba..sukanya dia

azah said...

wasalam ita...brg2 doter ita kat bilik yg ita tunjuk tu ada yg sama dgn anak akak punya..semuanya pink..heheh sama dgn mak masing2...ya ita akak beli kat kaison, memang rambang mata ita.kalau jam color putih memang tak payah beli kat semenanjung dah, banyak kat situ dan harga pun berpatutan....hmm....cuti sgt best, bkn murid je suka..semua cikgu cikgi kat sekolah akk looking forward utk cuti, tapi tak pegi mana2...hubby sibukkk...

wasalam ina...itulah ina anak akk tu kalau ikut kemahuannya memang berseri2lah muka kalau tak...masam lebih pada cuka..hehehe...mungkin itulah perasaan ina dapat faux cake tu..akak nak try buat yg bulat juga..w/pun tak berapa pandai..hehehe..doakan akak berjaya...cik sumbing tu berbaloi2 kan??