Friday, January 15, 2010

234 pink roses

234 pink roses...bagi nama sendirik..tak ada orang kisah kan??..
kenapa?..sebab kat teko, creamer dan sugar pot ada 4 roses, kat cawan ada 3 roses dan bahagian belakang ada 2 roses...

sekali lagi bak kat mat 'sambil berkemban pun boleh shopping'..tp mat akk shopping ni dgn pakaian yg elok2, pakai 'liptik' lagi..hehe..shopping melalui tenet..then pick up sendiri, sebab satu negeri dan daerah..

Set ni beli drp ryana..sila berkunjung ke kedai ryana ya..ryana pun ada post kat blog dia set ni sekarang...sila jenguk kat sana..

Full set..tak payah susah2 cari kaum kerabat dia..dah lengkap..
Ni cawan yg comel lote...kecik jer.... children set
Creamer set...
Sugar pot yg comel bentuknya
Tinggi lampai si ibunya...

Sweet jer bunga ni...kalau display tentu memikat hati sesiapa yg melihatnya...cukup gorgeous..apalagi..cepat2 call ryana, bank in ongkosnya dan terima set ni dgn kotak2 asal...nak guna pun tak lah was-was sebab belum digunakan..

6 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
ngamlah nama tu kak...sesuai ngan pattern tu...sweet..bertuah dpt complete 1 set...

MrsNor said...

salam k.azah. Sweet aje kaler set ni...lembut sungguh

salamdariborneo said...

kak azah,pandai bagi nama....ngam dah tu.

echah_syed said...

azah ..nasib baik azah tak collect kristal sbb kat buletin tv3 tadi ada kajian mengatakan kristal ada plumbun yg bahaya pada tubuh badan kita bole menyebabkan kanser.

sekadar berkongsi info :)

azah said...

wasalam ita..tu yg tak leh nak tahan sebab tergoda tgk kat rumah ryana masa mula2 pergi..lagipun kira murahlah sebab complete set

Wasalam nor..ramai english deco ni suka pink dan bunga rose, termasuk akaklah

wasalam maria..hehe..main hentam je

wasalam combi..ha'aa..tadi pun tgk news tu, lepas tu dok fikir2 ada ke beli kristal...mujur tak ada..dulu mcm rasa minat2 nak kumpul, tp sebab tak ada geng, minat tu tenggelam, kalau tak syg je kan...

mummyseri said...

salam kak azah..
cantekla rosenye memikat hati :)

kak yang seri g tu pantai kat sutera habour..