Thursday, December 3, 2009

Selamat Tinggal Kampungku

JUMAAT 4 Dis 2009 - Hari ni dah nak balik Sabah..OTW ke airport nanti nak singgah kat Nilai3..sempat lagi tu..flight pukul 5.20 petang...

Rumah mak di kampung di suatu pagi yang hening dan dingin...

Wa cakap lu..ni semua hasil hunting kat sini sepanjang 2 minggu...gambar blur sebab kelam kabut ambik pakai handfon jer....kedua2 kotak tu penuh dgn brg hunting akan di check in kan..tawakal jer jangan ada yg pecah..beg biru dan strawberry tu hand carry, sebab barang2 tu kacanya agak nipis...itu saja ker...NO..NO..ada 2 lagi beg besar berisi pakaian hehe..ya lah bukan hunting pinggan mangkuk lama jer..pergi kat Jln TAR hari tu beli kain 4 pasang dan baju kurung siap 2 pasang, handbag satu..kira masih shopping tahap anak gaban lagi kan?..then pegi KK Home Deco kat jalan TAR.. belilah sikit brg2 english deco biasa2.

Tak taulah kat KK Home Deco Nilai3 byk barang cantik2 ke? sapa penah pegi sana?..sebab kat jln TAR tu mcm biasa2 jer..tak byk yg berkenan di hati..

Psst..bag strawberry tu baru separuh penuh...masih boleh isi hasil hunting lagi tu..hehehe
Byeee....see you in KK, Sabah...Doakan agar kami selamat sampai ke destinasi.....

Another psstt...N3 ni di tulis kelmarin, tapi post hari ni..

1 comment:

inna said...

alhamdulillah kak dah selamat sampai ye....

kak saya sukaaa tgk pemandangan rumah mak akak di kampung tu syahdunyaa...mcm nak meleleh air mata den bila baca tiopik entri akak tu..