Tuesday, December 8, 2009

Pelita merah comel untuk dijual

Seperti biasa, pelita yang masih ada stok kat sini..
Berita baik untuk peminat2 pelita semua...jeng2..akak dan buka kedai untuk jual pelita2 di bawah ni..bukannya nak bersaing ke apa..tapi lebih proper kan sebab blog ni lebih kepada personal so tak lah bercampur gaul..kata org lebih sistematik gitu..masa nilah juga akak nak garap semula teori2 yg diajar..yalah ...dok belajar business studies, business admin, ajar pulak pengajian perniagaan..so kenalah buat secara praktikalnya pulak kan...oops..terlebih sudah..

Walaupun dikira lebih formal tapi akak ni bukan yg jenis nak untung giler2...akak juga customer, rasa macam ..apa..ya..hilang pulak perkataan..rasa macam lain macamlah kalau org jual mahal2 ni..faham ke tu?? hehe...so beri sokongan dan kerjasama ya adik2...

Seperti biasa, pelita yang masih ada stok kat sini..


Pelita di atas tu boleh juga digantung...comel sangat...

Ini pelita berangkai...kalau sebuah tu dikira 2 pelita sekali la ya...berbaloikan??

CEPAT2 SEMENTARA STOK MASIH ADA..SILAKAN MASUK KE KEDAI SIBER AKAK YA http://kedaiaa.blogspot.com

Akak juga tolong anak saudara iklankan digital frame yg dia jual..kalau nak bagitau ya..

1 comment:

inna said...

salam kak azah.....

tahniah untuk azam baru akak ni...semoga berhasil dan berjaya...

harap-harap lepas ni dapat saya ikut jejak akak pulak..nak kena nuntut ilmu dengan akak dulu ni... :-)