Tuesday, December 29, 2009

My first Decoupage

Aduhhh...lagi edisi merajinkan diri untuk mencuba2 walaupun hasilnya tak secantik dan sekreatif orang lain...

Tisu papers ni dan decoupage kit dah lama beli dgn ani dan razna tapi sebab S+M tak buat2 jugak sehinggalah aku force diriku utk jadi R...

Aduhhhh..layan2 jelah hasilku ni...aku penat sangat2, kelmarin balik pukul 1 lebih dari meeting kat sekolah, hari ni pun sama, esok dan lusa lagi, hari sabtu lagi..korang dengar pun penat kan?..itulah sekolahku...jgn sapa2 pandai2 nak tranfer kat sini, cari nahas....hehehe..aku ni dah alah bisa tegal yg dibiasa2kan...dan korang tak tanya ke kenapa aku beraduh2 tu..sampai hati...sebenarnya aku..CAKIT GIGI...dah bengkak dah sebelah pipi, macm belon..nak wat mcmana ni..???

LAYANNNNN




First try..jadi buat kat tin..nnt dah pandai dan rajin sikit wat kat tempat yg canggih2 pulak..hehehe..betul ke???...wasalam

9 comments:

MrsNor said...

wowww dah upgred kemahiran satu tingkat lagi ...dasattt k.azah ni....bravo atas anak sulung dekopej ni..

azah said...

salam nor..saja2 nak test power..tapi bateri dah lemah..hehehe..akak minat benda2 ni semua, tapi masa itu emas..jadi emas tu kenalah guna betui2...antaranya bertenet..hehehe

inna said...

salam kak azah..

bagus la tu kak nak juga mencuba..lama-lama nanti bila dah biasa ..lagi byk idea dtg nak buat yg lebih cantik...kak sakit gigi ye..bengkak takpe kak..kalau tak bengkak lagi sakit...jgn lupa makan ubat bengkak ye...

Gee said...

salam azah,

tahniah dah hasil decoupage. lama2 nanti makin mahir lah.

azah said...

salam inna..tkasih jugak kat inna atas tunjuk ajar...ada gak yg terkoyak dan berkedut tu tu, tapi tak nampak sangat..baru balik dari dentist inna..doc ckp ada gigi berlubang dan gusi bengkak..hari ni lagi teruk bengkaknya..doc dah bagi antibiotik..thanks inna..

Kak gee..memang rasa nak buat lagi tapi dah nak bukak sekolah dah..mcm mana nak memahirkan diri ni..thanks kak gee

Kak Ani said...

salam zah~ciannya sakit gigi,kalau tanya kita-ke dentist la jwbnya...

tahniah dah mula wat decoupage...betul la tu 1st try,cuba kat benda2 yg senang dulu...pinggan,botol,tin...cari yg flat...lama2 advance la tu...

azah said...

Thanks ani..lagipun sayang bunga2 rose tu..dah tau sikit2..nnt nak try buat kat tempat cantik2 sikit..harap2 sebelum bukak sekolah dapat buat satu yg besar dan ok sikit..hehe

mummyseri said...

Salam kak azah..errrmm cantek je akak deco tu..
kalo tgn seni jadi je kak..
kite keras tgn ni..

kak jgn lupe join giveaway kak azlina tauuu ..

azah said...

wasalam seri..tkasih..banding dgn org lain mutunya masih tak dilulukan oleh sirim hehehe..akak dah join giveaway ina tu..tkasih