Tuesday, November 24, 2009

Tenet kat kampung slow

Salam semua....dari semalam cuba upload gambar brg2 yg beli kat Amcorp Mall tapi tak dapat..huhu..tenet kat kg ni slow banget..tension betul..

Hari Khamis nnt my doter ikut kakak balik..nak suruh dia bawa digi broadband dia..mungkin dapat upload gambar2 tu...kalau tak hanya boleh lawat2 blog kawan dgn bergerak seperti siput...kalau menyapa pun kat shoutbox je..kadang2 bolehla masuk kat komen tu kalau kurang sikit angau tenet ni...

Ini sahaja N3 utk kali ni..hambarnya tanpa gambar..tanpa cerita menarik..macam masakan yg tiada apa2 perisa..hehe....

TATA..dengan lambaian yg lemah....

4 comments:

ain said...

tenet slow ni yg tensen ni!!! sy pun nk hantar anak2 balik kg. pg td baru je beli broadband prepaid. hopefully line tenet laju je la nanti!!!

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
kak..once dpt bb digi tu terus upload yer...tak sabar ni..hehe..

azah said...

ain..nak balik kg ya..kg ain kat mana?

Ita..mesti upload cepat2..kalau tertangguh mcm basi la pulak..kenapa ita tak update blog..sibuk main games kat FB lagi ya..hehe

azlina said...

salam kak azah
trm ksh dtg blog ina ucpn dan doa tuk ina...nk tahu hadiahnya yea akk ke p ke blog ke 3 ina..http://azred.blogspot.com