Monday, November 23, 2009

Dating dengan Yatt

Mesti ramai yang jealous ni...hahaha..pagi Ahad akak buat appoinment dgn Yatt...yalah nak bagi pelita kat Yatt..bukan satu atau dua..7 pelitasssssss..kalau pos, agak menyeramkan..sebab cermin pelita nipis2 semua...

Kasihan Yatt dan adiknya terpaksa cari.. bukan senang nak cari congested area mcm kat Kg Dato Harun/Taman Medan ni...akhirnya kami bertemu jugak walaupun sekejap..dapatlah tenguk hero2 yatt, itulah sebabnya Yatt ni maintain je body..mcmana nak gemuk, anak2 tgh lasak kan Yatt...

Agenda tetap..ambik gambar..anak Yatt begitu heran tenguk aku...sapalah org tua ni..hehehe

Mata aku tu...mengalahkan mata Jepun...memang gitu..nak buat mcmana...

Buah tangan dari Yatt...akak sangat suka..Victorian Rose sugar pot and small cup set..memang semestinya Yatt dah tau citarasa akak, sebab selalu menjerit2 dalam blog yatt setiap kali tenguk koleksi Yatt yang mengancam kalbu....terima kasih Yatt...lain kali bagi lagi ya..

N3 seterusnya hasil hunting kat Armcorp Mall...bukan sekarang ya..tungguuuu...

4 comments:

echah_syed said...

lorr dah smpi key ell rupanyerr..!

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
mesti seronok dpt jumpa in person kan kak...
tak sabar nak tgk hasil hunting kat amcorp tu hehe

azah said...

combi..hehe..terbangkan mesti kejap je..skrg kat kg ni..

Ita..memang best jumpa in person...selalu dok cerita kat sini je..ita yg dekat pun blm jumpa lagikan?..akak kat kg..ala..line tenet punya slow kat kg ni..

~Yatt~ said...

salam kak azah..
ceq balik dr rumah adik terus demam..semalam terbaring jer..sib baik hubby cuti semalam..pagi nie baru rasa ok skit..bukak tenet terus nampak mukaa ceq..hehehe..
buat akak juga..thanks byk2 di atas pelita & ole2 sabah tu..cun banget!!!