Saturday, November 28, 2009

Hasil hunting kat Amcorp Mall, PJ

Salam aidil adha...mesti masih tergolek2 lagi lepas makan banyak daging korbankan..hehe...

Akhirnya dapat gak upload gambar brg2 ni...hehehe Ita,,this is for you..tapi sebab saja2 try je tadi, upload satu gambar saja .....gambar shoot secara dekat satu persatu akan dimasukkan kemudian...

Barang2 yg dibeli........teko bunga hitam, flower vase, set cawan kangkung ,3 set sahaja, pelita, cawan kuning children set, 2 mangkuk bunga sakura, saucer kuning 4 utk cawan janda yg dibeli kat sarawak hari tu..yg kat belakang, warna kehijauan sikit tu my sister punya..dia pun dah terjangkit virus ni..hehe..siap suruh aku belikan pelita dari Sabah lagi...

8 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah

Wahhh...berbaloi2 ita menunggu..cun betul children set tu kak...wa sudah jatuh cinta wooo...beli kat kedai kak fuziah ke kak? Pelita tu pun mengancam...ita ni pun nmpak gayanya sudah terjangkit mau kolek pelita pula ni heheh...ni gara2 K.Azah & Azlina slalu posting pasal pelita ni hehe.
Tq for the pics kak...

echah_syed said...

amboi mesti lupa nak balik sabah bah ni :p

~Yatt~ said...

salam kak azah..
wahhh akhirnya yg ditunggu2 telah tiba..banyak jugak hunting amcorp tu..kalau tiap2 minggu pegi gerenti banyak cam sy gak..hehe..saya dapat rasakan mesti akak xcited kan ke sana..selama nie dok dengar jer ktorg dok citer pasal amcorp..sekali akak dh tgk scr live kan..

kalau ke sana kan akak..kalau stok baru yg sampai kadang2 tu rambang mata nak pilih..tapi kata orang..berhemah masa belanja..

azah said...

wasalam ita...akak pun mcm berebut dgn kakak utk ambik children teaset tu..comel..nnt akak letak gambar dekat..akak beli kat gerai sebelah gerai fuziah..yg pelita, teko dan saucer, mangkuk sakura beli kat chinese lady( tak tau sapa nama..dia kenal yatt dan welly..siap dia tanya akak lagi ada blog ke..dia selalu jenguk blog2 pinggan mangkuk lama ni)..yg lain beli kat gerai chinese.

combi..tak lua baa..ada che abang kat sana kan..hehehe..

Yatt..hehe yatt..best gak round2 kat situ sebab akak ni bukan minat pinggan mangkuk lama je..semua barang2 lama akak minat..hmm barulah tau armcorp mall tu macamana..tak adalah terkilan sangat..kakak pun dah terjangkit, akak siap pesan lagi kat dia kalau dia pegi sana nak mintak cari...semalam akak hunting kat bahau yatt..tak banyak dapat..adehh mana lagi nak hunting ni, mcm tiada dah teko cawan yg cantik2 ni

Kak Ani said...

salam zah,

kita tak balik kg raya ni sbb anak yg spm tu nak balik rumah sat je, rasanya kejap sgt nak balik kg. kat sana mmg meriah dgn korban,rata2 kami korban...so sibuk dgn daging je la raya haji...kita kurang minat mkn ketupat dgn manisan tu...

rosmona said...

jauhnyer kak meng"hunting"... apasal tak singgah umah sekali..

Mat Gebu said...

Kak..tu ibu jari sapa lah yg interprem sama dalam gambar..ahaks, apa2 pun hunting lagi yeaa....

azah said...

ani..tak balik ya..tak aa ani boleh balik bila2 masa..mcm kita ni tunggu cuti dan tiket percuma baru balik..huhu..

rosmona...hehehe..jauh ke?..asyik dok dengar member2 menhunting kat amcorp, nak jugak merasa dan menhabiskan duit kat situ..hehe

Mat..jari montok den la tu yg interprem..nampak aja mat ni..hehe..den akan tetap menghunting dan menghunting..hehe