Sunday, October 25, 2009

Pertemuan Bloggers KK Pertama

Pertemuan pertama dibuat kat karambunai resort, sepanggar hari ni...ini hasil usaha ain utk menemukan rakan2 alam maya di KK..best, dpt jumpa bloggers dan family..dapat gak menenangkan fikiran setelah penat memeriksa exam papers tak henti2..hingga sakit kepala sepanjang minggu lepas...apa lagi migrain la tu..tak habis2..

Jom layan gambar kami tadi

Beautiful and breathtaking scenery...enterance fee, dewasa RM10 dan Kanak2 RM5


Aktiviti ibu2...memanggang ikan,udang ayam dan kambing..aktiviti bapa2..memancing,,tenguk tu dapat ikan merah...

Lagi gambar2 aktiviti...
Aktiviti kanak2 comel...berposing...comelkan hana, anak seri...mata mau tidur tapi tahan je sebab tak nak miss the crowd...

Skrg..mak2 budak berposing pulak..dgn maria..salamdariborneo.blogspot

Dgn farah...tak tau pulak nama blog dia..dia ckp dah lama tak upadate...
Gambar dekat yang nampak segala jerawat dan bekas jerawat..bersama seri..hana pun ikut control ayu gak...

Gambar ramai2...dari kiri..Zura(bukan blogger), ain, halen, farah, meeee.., maria, seri dan kawan maria..raa...apa ya..lupa pulak(juga bukan blogger)

Lain kali kita jumpa lagi..blogger2 dari KK apa lagi..tunjuk2kan diri supaya boleh gader2 ramai2..

6 comments:

umi_e said...

wah... seronoknya... pesa; nak gader2 tak tunggu saya gi sana November ni :p

~Yatt~ said...

salam kak azah..
wahhh best tu..sekali sekala join aktiviti luar..boleh rehat2 kan otak yg berkerja keras mark paper..hehe..
tapi konpius jap..nak masuk tgk scenery pun kena bayar gak ke?..or just bayar utk makan2 nie..hehe..
p/s: kak itajeff takde ke geder2 kali nie??

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
wooowww...bestnya kak...panggang ikan lg...maria tu very familiar, klu tak silap org lah slalu jumpa kat skola anak ita, kat sri gaya. Next time, kalau ada lg gader2 mcm ni, inshaallah ita nak ikut..best jgk kenal2 ngan bloggers yg lain.
Yatt..kak tak dpt join sbb hari tu my parent btolak gi Madinah for hajj.

halen said...

salam kak azah,
thanxs sudi dtg memeriahkan gathering kite kali ni. seronok dpt kumpul ramai kan. tp bg pihak diri sendiri sy minta maaf sebab udang x berapa fresh huhuhu.. patut 2 kilo dia bg murah kuciwa sungguh.

azah said...

umi-e..nanti e dtg sini kita gader2 lagi ya..bila mau dtg..22hb nov..insyallah akak balik sana

Yatt
ohhh..tempat tu dijaga oleh pekerja2 karambunai, ada toilet..ada tempat memanggang, boleh mandi dan ada boat utk sewa..kira private punya..sebab tu nak masuk kena bayar..akak ada invite ita..dia dah jawab tu kenapa dia tak pegi..

Ita..next time mesti ikut ya ita..akan ada tu lagi tu geder2 susulan, yg ni try test saja..maria tu nurse kat queen..kalau tak silap akak dia ckp anak dia sekolah kat situ

Halen..tak apalah..nak wat macamana..halal je..peniaga memang la nak kaut keuntungan dgn menipu..itu yg mereka tak kaya2, kalau yg kaya pulak tak kan senang hidup...pandai pulak akak buat falsafah hidup ni ya...hehe..

Ainazli said...

salam, kak, tq arrr menjayakan majlis, insyallah next geder2 bertemakan "rumah terbuka blogger" akan diadakan, time tu bolehla jemput semua blogger2 yg ader, jd hapening lagi syokkkkkk..nak mintak izin nak curi itu gambar, semlam sibok takdan nak bergambar..heheheheh