Thursday, October 8, 2009

My house - some close up

Kali ni kita tenguk satu2 lak..saja suka2, bukan nak menunjuk2 ya..

Poskad2 dari USA...my hubby ckp dia suker ni..dia sendiri yg susun atur dalam frame ni, apa tidaknya...nampaknya lamer le benda ni akan terpapang kat dinding rumahku
Kosi rotan lama yg berjayaku putihkan..mendpt kritikan jugaklah..
Satu2nya topiari yg ada dlm rumahku..itupun menghiasi vase tin ni..kenan betul tgk rumah org nye topiari....nnt balik sana aku angkut jugak tu..
Brg2 yg menghiasi meja drp kayu apa ntah..yg hubby suka gak..teko tu hadiah drp jai(dah show and tell sebelum ni) dan bantal kecil hiasan tu hadiah drp ani yg creative..justmeannie.blogspot...thanks a lot my dearest friends.

Jom makan biskut raya....satu jer buat sendiri yg lain ambik dan bayar...

click kat gambar kalau nak tgk lebih detail, besar gedabak..boleh nampak satu2...kalau nampak habuk wat tak tau je lah ya..hehe

Kenapa la lambat betul nak masukkan gambar...siap buat mcm2 baru keluar gambar2 ni..heh geramnya..

6 comments:

ain said...

cantik umah akak!! rajin sungguh akak kerana berjaya memutihkan kerusi rotan tu!!

echah_syed said...

mmg rajin giler azah ni.rumah pun kemas jek.bab habuk combi paling malas huhu.. :(

mummyseri said...

salam k.azah..
jumpe lagi..seri br sminggu je ni nek keje..ada bz ckit n smpat kejap2 singgah..
cantekla uma akak..kalo dpt g tgk live lg best:)...

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam..
nice home kak azah...suka tgk kerusi rotan yg berjaya diputihkan tu..

Aryani Antik said...

salam kak Azah,
Kalau kak Azah menang lawan hubby dalam mengghias rumah kak Azah memang hebat. Tapi saya lagi hebat 100% hiasan rumah saya yang buat n my wife pandang n jeling-jeling sahaja. bahagianya hidup.

azah said...

ain..toce2..rajin ke tuh..mengambil masa yg lama gak nak siapkan..huhu

combi..sekali sekali jer rajin..yg byk kali lagi tak rajinlah

seri..puas beraya ya kat kg..kwn akak yg dtg rumah dan tgk kat blog..dia ckp kat blog lagi cantik..maknanya live tak cantiklah tu..hehe

Ita..itulah rak rotan tu pun mau putihkan jugak..malas tgk colournya yg kusam..nnt nak pujuk gak hubby..dia bagi tu..hehe

AryaniAntik..jarang kaum adam yg menang sesi menghias ni..tahniah..tp kan sentuhan lelaki lebih cantik tau..mcm eric leong tu..kalau perempuan ni terlalu feminin sampai mcm nak jadi keanak2kan dah (mcm budak2 lah tu..including me! hehe)