Monday, September 7, 2009

Salam Blue Monday..apasal blue, mcm yg telah dimaklumkan kalau hari pertama sekolah je aku sakit kepala, tapi kali ni tak lah teruk sangat..

Hari ni terpaksa ikut jln Penampang ke Dongonggon dan masuk ke jalan Bundusan, drop my son then terus ke sekolah..meter menunjukkan 19.3KM, jauh tak?..kalau berbulan jalan tu tak siap, aku jadi keremping makan hati...dari rumah tadi pukul 5.30 a.m dah keluar, sebab kalau lambat semua route yg aku tempoh tu jam giler...

Dah rehat2 dan terlelap tadi..aku bukak tenet..ada pesanan daripada Cikgu Hasnah dari Ganu suruh ambik award. Bulan2 posa pun terima award, kes nak save budget tak yah buat makan2..hehe..aku terus zoooom laju2 ke blog hasnah sebab kalau tangguh nnt berselisih pulak dgn lori2 mengangkut kad raya...ni dia award cute mute tu..


Syarat-syarat untuk ambil awards ini:

1. Buat Posting tentang Award ini.

2. Linkkan pemberi awards ini di entri itu.

3. Copy-paste Image di atas.

4. Sebelum ambil jangan lupa tinggalkan komentar di entri ini.

Nak pass award ni kepada:
1. Yatt
2. Ain
3. Ita
4. Seri
5. Azlina
6. Welly
7.Ida Isk
8. Ana-s'pore
9. umi-e
10. maklang azie
11. Semua pengunjung blog ini..anda semua rakan bloggerku yang vogue

6 comments:

mummyseri said...

Salam k.azah..tq kasi award ni..rajinkan k.hasnah kasik award ni n akak pon rajin gaks..ahaksss :)
seri dtg ambil ye nnt seri post kt uma..:)

azlina said...

salam kak azah ina dtg ambil award ni terma kasih berbanyak di atas ingatan pada ina yea...

~Yatt~ said...

salam kak azah..
wahhhh namaku teratas tu..wajib amik nie..hehe..apapun thanks yea akak ingat kat saya nie.. :-)

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
tq kak atas ingatan akak...inshaallah ita post nnt kat blog yer..tq so much
selamat berpuasa

ain said...

tq kak azah..nanti saya amik k.

Aryani Antik said...

salam kak Azah. Da window shoping kat plaza wawasan ke? kalau belum baik pegi kat parkson tengah sale pinggan mangkok. Saya terbeli pinggan mangkok satu set bunga rose English baru RM 129.00 Amat berbaloi.
Selamat sungkai kak.