Sunday, September 27, 2009

Another 3 pelitas

Salam semua..berjumpa lagi di hari yg sama tapi di lain waktu..rajinnyer aku buat N3..hari ni tak ada open house, org dah ready utk back to work esok....selamat perutku..

Nak tunjuk yg 3 pelita tu lagi, inilah dia..datang dari Kuantan Pahang, daripada kenalan alam maya yg mengikuti blogku, JAI...hari tu barter pinggan dgnnya, lepas tu dok msg kat email, kami setuju utk barter pelita pulak...pelita ni ida pun ada kan ida...

Shape kedua2nya tak sama, satu pinggang ramping dan satu lagi perut boroi..hehe..tp cantik..mcm cik limah dan cik kiah berjalan pulak kan

Jai jugak dengan murah hati bagi hadiah teko kecil ni kat aku...terima kasih banyak2 ya Jai...

Pelita atas ni yg aku hantar kat Jai...harap Jai dah terima..blm lagi dpt msg dr jai....risau jugak sebab hantar masa minggu terakhir sebelum raya...Yatt...inilah pelita bertangkai yg akak cakap tu....

Ini pelita yang ke29..beli kat supermarket kat Likas...tempat minyak berbentuk bola..sesuai utk para isteri yg sominya fanatik bola hinggakan makan bola, tidur bola, kereta pun dihias dgn fav team..hehe..so isteri2 hiasilah rumah anda dgn pelita bola..hehe
Jai jugak suruh aku war2kan..kalau ada sapa2 yg minat nak barter pinggan atau pelita pink bolehlah email dia kat sini...zaitunah@gmail.com....jai ni tak ada blog ya kawan2..so pakai email je....

10 comments:

~Yatt~ said...

salam kak azah..hmmm..menarik gak pelita bertangkai tu..boleh lah saya nak yang bertangkai tu..nak kolek sikit2 dulu..kaler merah kalau ada lebih boleh gak..hehe..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
Pelita di kolombong trading tu naik harga sdh kan kak...mentang2lah nak raya, dia bg naik pula...hari tu sorang datin siap borong lg pelita tu kak hehehe...nasib baik sy ampit..hehe

azah said...

yatt..nnt kita roger2 k..yatt add YM akak..mcm ada masalah pulak YM akak tu..kat shoutbox tu ramai betul pulak yg minat...tp akak dahulukan yatt..yatt email akaklah ya..lebih senang

Ita..ya ke? teruk betul diorang ni...datin tu borong habis ke? ala..tak adalah sudah ni..

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

K.Azah..dun worry, msh byk lg tu kak, td my fren ada pg beli, dia ckp byk lg, rmai kawan kat semenanjung kirim, tp tu lah sdh naik harga...rasanya pasal ramai org beli tu tauke amik ksempatan kasi up harga

azah said...

salam ita, thanks for the info..hmm bila ita nak wat open house?..hehe jgn lupa jemput akak ya

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah..
hehe..minta maaf k.azah, tahun ni ita tak buat apa2 sbb rmh ita tak siap2 lg msh under renovation..itulah sunyi sepi jer kak hehehe..beraya di kg ja ni kak..skrg ni ita tinggal di rainfield court penampang sementara tgu rmh siap

Kak Ani said...

salam zah,
masih dlm mood raya ke kat sana ?
kat sini pun, mrk masih sibuk wat open house bila w'end...

zah, bila zah asyik ulang-tayang pelita ada tangkai tu-jatuh cinta la pulak...agak2nya boleh tak kita nak mintak tolong lg sekali dgn zah ?
kalau tak nyusahkan zah la ni...

azah said...

ani..kat sini dah habis dah kot open house di kalangan kwn2 sekolah..sebab kena periksa exam papers..banyak betul..huhu..ala ani, pelita bertangkai tu dah habis kat dlm simpanan kita..tu pelita lama..dah tak dibuat..tapi nnt kita p check kat kedai tu kalau masih ada..nnt kita bagitau..tapi bukan dlm masa yg terdekat, sebab kedai tu jauh dari rumah

azlina said...

salam kak azah selamat hari raya maaf zahir dan batin..akk tau semlm akk nmpk gmbr pelita kt bloglist ina punya la klik kt blog akk tak kuar2 tenet pnya le lembap...mlm ni baru dpt buka..cantik mmg cantik..

azah said...

salam ina..selamat hari raya..memang tenet slow ina..berjam nak loading..mungkin sebab gempa bumi kot..