Saturday, August 15, 2009

Hasil Hunting di Sandakan

Like wife like husband...hehe..masa aku pegi Kuching tu, hubby pulak ada keja kat Sandakan..aku dah pesan suruh intai2 kat kedai apek di sana..hubby bukan saja intai, dia rembat..kalau taste my hubby mcm nilah pesennya...jom tenguk

Teko lukisan burung berposing maut...
Hubby pun dapat gak teko bunga kangkung...yg besar sikit tu, ori punya..tgklah bunganya yg terang tu, tapi yg lama mestilah cedera..dah tak ada penutup dan tangkai..

so campur ngan yg aku dpt kat kuching tu, dah 3 lah teko kangkungku...cukuplah tu..

Hubby kenan betul dgn chinese teaset ni...lukisan dragon pulak tu...

Yg ni boleh match dgn pinggan merah yg aku dpt masa kat Tuaran tu...gambar bawah ni

Matching tak?

Ni lagi teaset dragon........

Ada lagi mangkuk2 bunga kangkung yg tiga size, kecil, sederhana dan besar, tak tersnap pulak gambar.....happy weekend...

7 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam K.Azah...
Byk sdh ni koleksi akak..biarlah penuh rumah kak, lg byk lg meriah.

azah said...

Ita..dah berkotak2 dah, tp yg cukup set tak byk tu yg kena hunting lagi..hehehe

mummyseri said...

k.azah bestnyer kalo hubby akak pon minat jugek n saling bantu menbantu..
bahagianyerrr :)
slmt berhujung minggu kak..

azah said...

Seri..hehe..dia selalu ckp 'dahlah tu'...tp kalau jumpa dia beli gak..hubby akak ni memang dr dulu suka brg2 lama

ain said...

hasil buruan yg cantik2!!!hehe

Aryani Antik said...

salam kak azah
Cantik dan indah koleksi kak azah. Bolehkah tengok pi rumah. O. ya senang-senang layari aryani antik di google. Kita kongsi minat yang sama dengan hubby u.

azah said...

ain..itulah taste hubby akak..hehe

aryani..tq..nnt akak tgk ya