Saturday, July 11, 2009

Challenged From Itajeff

Baru je siap N3 kat bawah, nampak kat shoutbox Ita punyer challenge pulak dgn yang ini..

Here are the rules:

1-- Go to your photo files…Select the 6th photo folder

2-- Select the 6th photo in that folder

3-- Post that photo along with the story behind it...

Hehe..nasib tak kena photo yg dicensored, kalau tidak mau kena main mengelat ...ni photo ke 6 kat my 6th folder...

Gambar ni dah post dulu (label 'antik'), tak apalah..sterika lama tu beli kat tamu Gaya Street, long time ago (7,8 years back)..masa tu dekat raya, 3 orang anak2 muda jual, rasa tak mahal sangat dia jual, lupa dah berapa ringgit, yg dua tu tempat letak kapur sireh, I guess..beli kat mana lupa dah..dulu me and my hubby hunting barang2 tembaga lama..berhenti hunting sebab dah susah dapat dan kalau ada pun harganya kus semangat..tak kuaso den nak membolinya mak ita oii..hehe..

3 comments:

Itajeff @Something To Share said...

hehehe seronok baca posting akak yg ni..kelakarlah pulak hehehe...but glad you take the challenge.

Tabib said...

Seronok baca cerita peminat pinggan!

azah said...

Tabib..seronok lagi kalau menghunting sendiri..apa ubatnya tabib kalau dpt penyakit gini...hehe