Wednesday, July 22, 2009

Bergambar bersama Heliza AF5

Comelkan Heliza ni?..kurus kecil, mata bulat je..jumpa dia kat one of the schools in KK masa pegi bengkel subjek PP..dia tgh buat practical training kat sekolah tu..nasib girls school, kalau mix sch sure asyik terima surat cinta je drp murid lelaki...
Jarang2 letak my gambar kat blog ni...hehehe..this is me..mata Heliza besar, mata akak kecik tapi my muka bulat mcm bulan mengambang, my kelopak mata pun besar semacam je..hehehe..
Masa ni tgh rehat, ramai lagi yg hadiri kursus ni, tp ntah mana2 menghilang, male teachers memang tak tau kami tgh berposing dgn Heliza, diorang kat luar masa tu....

15 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam..
K.Azah..hari tu my son & kwn2 dia bukan main xcited lg bila tau heliza buat teaching practical di sekolah tu..siap tau dia ajar biology lg hehehe...sekolah dorangkan kongsi pagar ja ngan skola tmpt heliza praktikal tu...boleh menyubuk lagi kak..haha

♥Ita♥

azah said...

Salam..Itulah Ita, cikgu2 yg buat bengkel kat situ hr tu pun sibuk bergambar, mengalahkan budak2 lagi..hehehe

ain said...

salam kak azah....hihihi...dpt gak tengok uper comel kak azah. best je gamba ngan heliza. sweet aje bdknya. jd cikgu kat situ ke..?? lg best ni!

azlina said...

salam kak azah....
seyuman kak azah..sama manis dgn seyuman halizah...semanis kurma.....

azah said...

ain..hehe..segan sebenarnya nak letak gambar akak..tp sebab heliza tu comel, hrp2 org tgk dia jelah, cover, cover sikit..hehe..dia sedang practical 3 bulan, lepas tu baru posting kat mana2 sekolah...

Ina..tu senyuman org dah matang..yg manis budak comel sebelah akak tu..

~Yatt~ said...

salam k.azah..comey betul heliza tu..cikgu glemer..tu baru betul..akak pun tomey gak..da very motherly face..i likeeee...baru tgk ghupa akak..selama nie dok tgk kat avatar yg cinonet tu jer..hehe..

mummyseri said...

Salam kak azah..
sonoknye da kenal akak..kalo jumpe tgh jalan da bleh sape2 nntkan..

azah said...

Yatt..dah tua, mana ada tomei2 dah...akak ni bdn kecik gak..kadang org tak percaya umur dah dkt setengah abad...

seri..hehe..blh sapa dah bila jumpa..sebijik dah nampak muka akak kan..hehe

azah said...

salam ina..sorry terlepas pulak message ina..maniskah? hehe senyuman org lama...

maklang azie said...

ooo..dah nak jadi cikgu si heliza ni yerk..baguih..baguihhh...

kak azah, insyaAllah, isnin 27/7 mklang nk ke KK, apa tempat menarik kat sana selain pasar filipino...kedai home deco dan brg antik kat mana eh?

marsya said...

Nampak dah muka kakakku ini...Jgnla segan2 kak...Ada rupa tokoh guru besar tu...(akak garang tak?heheh....tapi muka tak macam garang pun macam jenis yang rapat dgn budak2 je...Badan akak kecil tu apa rahsianya?...)
Heliza tu mmg comel...kalau megajar sure murid nak tgk je cikgunye...

azah said...

sya..hehe..akak buat garang pun budak bkn takut coz badan kecik je..memang budak2 rapat dgn akak, sebab tak garang kan..hehe..badan kecik tak ada rahsia, makan aja kalau lapar...

junitasafian said...

Salam,
Terjumpa blog ni...sama lah kita merantau ke sini. Nice photo of you & Heliza...

kakpah said...

salam azah. kadang-kadang kpah datang sini tapi senyap-senyap. apa kabar.

azah said...

Junita..thanks for coming to my blog...do come again...

KakPah..salam, awat senyap2, sapa2 lah, sure saya jawap punya..sihat kak pah, sibuk hunting sana sini..kakpah sihat?