Saturday, February 21, 2009

Where are they?



Semalam dok kemas2, jumpa gambar ni..ni antara yg terbawa dari album lama..yg lain2 masih kat kampung....photo taken in 1981 or 82..suppose to be my final year doing DBS at ITM Dungun, Trengganu..nah kira le berapa my age..memang dah matang pun..hahaha..so uols kena panggil kakak..jangan panggil auntie or makcik ya..nampak sangat tuanya..

Sapa2 yg kenal boleh le inform me..mana tau mak/bapa uol yg muda2 kat blogland ni....yg mana satu my photo? cuba teka..tapi tak dok hadiah ya..nak hadiah pegi enter jaja punya giveaway..hehehe...sorry gambar blur..ambik tengah malam dgn h/p cap ayam..ini kat rumah our lecturer..husband & wife, Mrs Normadiah and En Azizan..nasib aku masih ingat nama they all lagi..kebanyakan kawan2 dalam gambar ni org Kelantan dan Trengganu je..except me and a few others.. go to my next entry for clearer picture

5 comments:

lemongrass said...

Camni I kena start panggil u Kak Azah lah ye (or is it Auntie ;-)). Gambar lama2 I ntah mana pergi nya, sayang betul takde gmbr lama ni kan. So 70s still all the hairdos, hehehe

azah said...

boleh2..kena respect org tua2 ni, hahaha...

annie said...

azah...rupanya ex itm dungun ya...kita pun pernah gak kesana tp lewat sikit..84 baru masuk...ada member kat sana tp in DIA...Rohani namanya...dia ni agak famaous..

azah said...

tak kenal le, sebab tahun 1982 bulan April/Mei dah habis belajar..annie buat course apa?, tp masa tu kat tempat baru dah kan, kita tak sempat rasa tmpt baru, tapi masa opening tu sempat le, sebab dia buat masa belum siap semua lagi..

annie said...

kita kat Sura Hujung..azah kat Sura Gate ya? kita ambik course komang je...malu ah..